בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

ביסקוטי אגוזים ושוקולד

ביסקוטי יבשים, עשירים בטעם, נהדרים בשילוב כוס תה. עוגיות עשירות בברזל, אשלגן, מגנזיום וויטמין A. התחלה נהדרת ליום נפלא!
119 קלוריות לעוגיה.

המרכיבים לבצק:
340 גרם קמח
1 כפית אבקת אפיה bakers
1/2 כפית מלח
1/2 כפית מחית לימון גרוס bakers
1/2 כפית תמצית שקדים טהורה bakers
3 ביצים
3 חלמונים
300 גרם סוכר
1/2 כוס אגוזי לוז מולבנים טבעיים
1/2 כוס חמוציות
1/2 כוס שקדים טבעיים
1/2 כוס שוקולד אראגואני 72% ולרונה bakers (אפשר במקום השוקולד לשים עוד 1/2 כוס שקדים).

אופן הכנת הבצק:
מקציפים את הביצים עם החלמונים ועם הסוכר עד קבלת מסה תפוחה ובהירה מאוד. מוציאים מהמיקסר. מוסיפים את השקדים, אגוזים, קמח ושוקולד, מערבבים עד קבלת מסה אחידה והומוגנית. שופכים את המסה לתוך תבנית אינגליש משומנת ואופים 160 מעלות כ-20 דקות עד השחמה. מוציאים ומצננים בחוץ ל-10 דקות. חותכים את הביסקוטי לפרוסות דקות ומסדרים על רשת תנור מעל תבנית שטוחה. מכניסים את הביסקוטי לתנור ל-15-20 דקות עד השחמה קלה בדפנות ומוציאים. טועמים, ומשתדלים להשאיר קצת לאורחים!!

בתאבון!!

שוקולד לובקה לבן 33%...

29.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

תמצית שקדים טבעית...

20.90

אבקת אפיה 500 גרם...

8.90

שוקולד 200 גרם אראגו...

42.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X