בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

סופגניות שמחות

סופגניות טעימות ועסיסיות
רכיבים:
1 ק"ג קמח
25 גרם שמרים יבשים bakers
2/1 כוס סוכר
קליפת לימון מגוררת
3 ביצים
2/11 כפות תמצית רום אמיתית bakers
2/1 כוסות חלב
2/1 כוס שמן
2/1 כפית מלח
2/1 כפית מחית קינמון (לא חייב)
1 כפית מקלות וניל טחונים לאבקה bakers
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
למילוי וזיגוג:
פונדנט לבן bakers
צבעי מאכל bakers
קישוטי שוקולד:
ורד שוקולד מריר bakers
טוויסטר מריר לבן bakers
מניפות שוקולד bakers
מחית תות 70% טחון במעבד למחית bakers
1/2 כפית קלאסיק תות bakers
אופן ההכנה:
את כל מרכיבים הבצק שמים בקערה, עם וו לישה ומעבדים עד קבלת עיסה אחידה. מתפיחים מכוסה בטמפרטורת החדר 20 דקות.
מגלגלים את הבצק לרצועה וחותכים ל-20 יח' (כל חתיכת בצק 57 גרם), צרים בעזרת הידיים עיגול מכל חתיכת בצק ושמים בתבנית אפיה מעל נייר אפיה. מכסים במגבת מטבח ומשהים חצי שעה לתפיחה עד הכפלת הנפח.
אופים את הסופגניות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות. מצננים לחלוטין.
באמצעות צינטר ארוך מיוחד למילוי סופגניות ממלאים כל סופגניה באחד מהמילויים שבחרנו. ממיסים על סיר עם אדים את הפונדנט ומוסיפים לחצי קופסא 1 כף מים, מערבבים עד להמסה מלאה. שמים את הפונדנט בקערה קטנה, צובעים בצבע מאכל, ובזריזות שופכים על הסופגניה או טובלים את הסופגניה בפונדנט. מקשטים בקישוט שוקולד.

בתאבון!!

טוויסטר מריר לבן bak...

13.90

מחית/מלית תות 70% פ...

28.40

ורד לבן מריר 18 יח' ...

24.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

תמצית רום טבעית...

20.90

מקל וניל ולרונה ממדג...

14.90

תמצית וניל טהורה 50מ...

32.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X