בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

עוגיות פאדג' קפוצ'ינו תפוז מתפוצצות

עוגיות קלות מאוד וטעימות. עוגיות נימוחות בטעם שוקולד קפוצ'ינו ותפוז שקשה להשאיר בקופסא.

לבצק:
350 גרם שוקולד מריר 60% לובקה bakers
50 גרם חמאה או מחמאה
3 ביצים
100 גרם סוכר
1 כף קלאסיק קפוצ'ינו bakers
1/2 כף קלאסיק תפוזים bakers
1/2 כפית תפוז גרוס bakers
1 כפית א.אפיה bakers
120 גרם קמח
40 גרם קקאו הולנדי bakers
אבקת סוכרbakers לציפוי

אופן ההכנה:
בקלחת עם מים חמים שעליה קערה נקייה (בן מרי) ממיסים חמאה ושוקולד עד המסה מלאה.
מוסיפים את הקפוצ'ינו, התפוז ומערבבים היטב.
מוסיפים בהדרגה את הביצים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקמח,קקאו ומערבבים היטב. מקררים כ 3-4 שעות במקרר.
צרים עיגולים מהמסה ומגלגלים בתוך אבקת סוכר.
אופים 180 מעלות כ 8-10 דקות עד שהעוגיות מתפוצצות מעט ומשחימות.
מצננים על רשת צינון.
טיפ שלי: העוגיות צריכות להיות רכות מעט במרכז ויציבות בשולים, זה מה שייתן לנו עוגיות נימוחות ומלאות שוקולד ולא יבשות וקמחיות.

בתאבון!!

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

קלאסיק קפוצ'ינו - מח...

18.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

18.90

אבקת אפיה 500 גרם...

8.90

קלאסיק תפוזים 100 גר...

18.90

אבקת סוכר גלעם 1 קיל...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X