בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

פאי לימון והדרים

טארט פריך עם מילוי פומליות בקרם מרנג מושחם. תענוג טעים ויפה במיוחד.

החומרים לבצק:

200 גרם מחמאה
1 ביצה
300 גרם קמח
כפית משחת וניל bakers
1 כפית תפוז גרוס bakers
100 גרם סוכר
200 גרם מחמאה
חומרים למלית:
150 גרם סוכר
1/3 כוס מיץ תפוזים
7 גרם עלי ג'לטין bakers
140 מ"ל לימון סחוט טרי
קליפה מגוררת מלימון אחד
1 כפית תמצית לימון Bakers
100 גרם מחמאה
לזילוף
3 חלבונים
1/2 כפית לימון גרוס bakers
150 גרם סוכר
תבנית פאי נשלפת קוטר 26 ס"מ bakers
צינטר משונן 8 ס"מ bakers
שקית זילוף בגודל בינוני 45 ס"מ bakers

אופן הכנת הבצק:
מערבבים יחדיו את הקמח, סוכר, תפוז גרוס בוו גיטרה במיקסר ומוסיפים בהדרגה את החמאה/מחמאה עד קבלת פירורים קטנים ואחידים, מוסיפים את הביצה ותמצית הווניל. מערבבים עוד 2 דקות בעך ומוציאים. מקררים את הבצק במקרר 30 דקות.
מרדדים את הבצק במערוך ומניחים על תפנית פאי או רינג פאי קוטר 24.
דוקרים את הבצק במזלג ומניחים נייר אלומיניום ומעליו כדורי מתכת לאפיה או (חומוס מיובש). אופים 20 דקות. מורידים את הנייר אלומיניום ואופים עוד 10 דקות. מצננים מעט.
להכנת המלית:
על קלחת מחממים את 140 מ"ל מיץ הלימונים, לימון גרוס עם הקליפה ו-1/3 מכמות הסוכר עד אשר הסוכר נמס. מערבבים יחדיו את הג'לטין עם 1/3 כוס מיץ תפוזים עד אשר הנוזל נספג בג'לטין.
מקציפים את הביצים ושארית הסוכר עד קבלת קצף יציב.
מערבבים בעדינות את מסת הביצים לנוזלים בקלחת ומערבבים על להבה נמוכה בערך 3 דקות. מורידים את הקלחת מהאש ומוסיפים את החמאה ומערבבים עד המסה ומוסיפים את הג'לטין ומחזירים לאש ומערבבים 2 דקות על להבה נמוכה עד אשר הג'לטין נמס. מצננים מעט.
הרכבת הפאי:
על תחתית הפאי החצי אפויה שהכנו קודם שופכים את המסה שהכנו קודם ומקררים כ-3 שעות לפחות.
לציפוי:
מקציפים את החבלונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד קבלת מרנג יציב.
מזלפים עם צינטר משונן את המרנג על פאי הלימון ושומרים במקרר.

בתאבון!!

משחת ווניל 100 גרם מ...

44.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

29.90

צינטר משונן גדול...

15.90

צינטר 106 משונן וילט...

14.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

18.90

שוקולד לובקה מריר 55...

28.90

שוקולד לובקה לבן 33%...

29.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X