בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

 

עוגת שוקולד פרלינה

עוגת שוקולד קלה וטעימה במיוחד לילדים ומבוגרים, מניסיון 😉

המרכיבים:
200 גרם שוקולד 55% ICAM bakers
200 גרם חמאה
200 גרם סוכר
6 ביצים
1 כפית משחת ווניל bakers
70 גרם קמח
20 גרם קורנפלור bakers
100 גרם פרלינה לובקה bakers
1 כפית גרם אבקת אפייה bakers
לציפוי שוקולד של 2 שניות:
1 קופסא גלאסז' שוקולד bakers
תבנית קוגלהוף קייזר bakers

לקרם קרמל שוקולד:
120 סמ"ק שמנת מתוקה
שוקולד בהיבה ולרונה 70% bakers
2 קופסאות תלתלי שוקולד מריר bakers
1 קופסא פונדנט קרמל bakers
תבנית קוגלהוף קוטר 20 נון סטיק

אופן ההכנה:
ממיסים יחד את השוקולד והחמאה. מצננים מעט לטמפרטורת החדר.
מקציפים את הביצים עם הסוכר. מנפים אבקת אפייה, קמח וקורנפלור. מוסיפים לתערובת הביצים. מוסיפים משחת ווניל ופרלינה.
מרססים את השמן על התבנית, ושופכים את המסה לתוך התבנית.
אופים 180 מעלות 35 דקות.
לציפוי:
אם משתמשים בגלאסז' שוקולד מחממים את הגלאסז' 50 שניות במיקרו ושופכים על העוגה. מקשטים.
אם מכינים קרם שוקולד: מחממים שמנת מתוקה עד לסף רתיחה (עד שיש בועות מסביב לקלחת) מורידים מהאש , מוסיפים שוקולד ומערבבים עד המסה. שופכים על העוגה המצוננת.
ממיסים את הפונדנט קרמל במיקרו בפולסים של 30 שניות ועירבוב. מוסיפים 2 כפות מים ומערבבים. שופכים על העוגה ומקשטים בתלתלי שוקולד תוך כדי לחיצה עדינה על העוגה.

בתאבון!

בתאבון!!

משחת ווניל 100 גרם מ...

44.90

גלאסז' שוקולד 500 גר...

22.90

אייקם לבן 36% 1 קילו...

60.90

שוקולד אריאגה מריר 6...

56.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

29.90

פרלינה 50% לובקה - ג...

59.90

תבנית קוגלהוף צבעוני...

69.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X