בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

אוזני המן במילוי דואט שוקולדים

אוזני המן קלאסיות ממולאות במלית שוקולדים חגיגית ואלגנטית, עוגיות פריכות עם מילוי עסיסי שאי אפשר לעמוד בפניהן.

רכיבים:
400 גרם קמח
125 גרם גבינה 5%
200 גרם שמנת חמוצה 9%
200 גרם חמאה
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
1/2 כםית משחת וניל טהורה bakers
1 צנצנת לימון גרוס bakers

למילוי:
1 קופסא מחית רוזמרי bakers
150 גרם שוקולד לבן ICAM מומס bakers
250 גרם ברס bakers
אבקת סוכר bakers לאיבוק

אופן הכנת הבצק:
שמים את כל מרכיבי הבצק בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד עם פירורים גדולים. ממשיכים לישה לאיחוד הבצק בידיים. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר שעה.

להכנת המילוי:
לוקחים מחצית מן המלית שוקולד הבהיר ומניחים בקערה. ממיסים את השוקולד הלבן על בן מרי או במיקרו על אופציית הפשרה מספר שניות עד אשר השוקולד נמס. מפזרים 250 גרם ברס על תערובת השוקולד הבהיר ומערבבים לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את השוקולד הלבן ומקפלים לתערובת השוקולד הבהיר רק פעם או פעמיים כדי לשמור על אפקט שיש בין המסה הלבנה לכהה בתערובת. מרדדים את הבצק וקורצים בעזרת חותכנים לעיגולים. מניחים במרכז כל עיגול כפית תערובת וסוגרים לצורת אוזן המן. אופים בתנור 180 מעלות כ-15-20 דקות עד להשחמה. כאשר מוציאים את התבנית מהתנור מאבקים מיד אבקת סוכר ומצננים על רשת צינון.

בתאבון!!

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

ממרח רוזמרי 1 ק"ג...

31.00

ברס 250 גרם....

26.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X