בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

אוזני המן במילוי שוקולד ללא סוכר

הפעם הכנתי אזני המן מבצק שמרים. עוגיות רכות ממולאות חלקם בחלבה, חלקם בריבת חלב. טעים ופשוט, בלי תיחכום מיותר 🙂 שיהיה לכולם חג מתוק וצוהל 🙂

רכיבים:
480 גרם קמח (4 כוסות) T45 bakers
4 כפות שמרים יבשים bakers
100 גרם סוכר (1/2 כוס)
קורט מלח
1/2 כוס מיץ תפוחים
125 גרם שמנת חמוצה 9% (חלב קוקוס לפרווה)
2 חלמונים
300 גרם חמאה (מחמאה לפרווה)

למילוי:

1 קופסא ריבת חלב bakers
1 קופסא מחית חלבה bakers
1 חבילה מקלות שוקולד מריר ולרונה bakers
או מקלות שוקולד חלב bakers

אופן ההכנה:

במיקסר שמים קמח, שמרים, סוכר. מערבבים ושמים וו לישה במיקסר.
מוסיפים בהדרגה מיץ תפוחים (לא ישר את כל הכמות), חלמונים, מלח, שמנת חמוצה, חמאה ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. במידה וצריך מוסיפים את שארית מיץ התפוחים.
• יחסים של נוזלים במתכון יכולים להשתנות לפי טמפרטורת החדר ומזג האויר. בקיץ יכול להיות שיהיה צורך להוסיף קצת יותר נוזלים ובחורף קצת פחות. לכן – אף פעם לא שמים את כל כמות הנוזל ישר במתכון אלא בהדרגה עד ספיגה ועד קבלת בצק הומוגני ואחיד. הבצק צריך להיות רך ואלסטי.

נותנים לבצק לנוח ל 20 דקות לפחות. (אפשר גם ללילה במקרר). מרדדים וקורצים בעזרת חותכן עיגול. מניחים במרכזו ריבת חלב bakers או חלבה bakers וסוגרים את העוגייה לדוגמת אוזן המן.
אופים 160 מעלות כ 20 דקות עד השחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

ריבת חלב חלבי 500 גר...

24.90 14.90

ממרח חלבה 1 קילו...

22.90

מקלות קוראסונים חלב ...

14.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X