בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

אוזני המן במילוי שוקולד ללא סוכר

אוזני המן קלאסיות ממולאות במלית טופי ומלית רוזמרי מושלם לפורים, נהדר ליד הקפה והכי נחמד: זה גם ללא סוכר!

רכיבים:
500 גרם קמח bakers T45
2 כפות שמרים יבשים bakers
200 גרם חמאה או מחמאה בטמפרטורת החדר
150 גרם תחליף סוכר bakers
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
מעט מלח
2 ביצים
1/4 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז מתפוז אחד
1 תפוז גרוס bakers

למלית:
200 גרם שוקולד חלב ללא סוכר bakers
50 גרם חמאה או מחמאה
1 קופסא אגוזי לוז טבעי גרוס קלוי מעט בתנור עד השחמה
1/2 כפית תמצית תפוזים טהורה bakers
4 קמח שקדים bakers

להכנת הבצק:
בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח מנופה במנפת קמח, שמרים, תחליף סוכר ומתחילים ללוש עד שהתערובת אחידה. מוסיפים בהדרגה את התפוז הגרוס, תמצית תפוז, המלח, ביצים ואת החמאה ותמצית הוניל ומיץ התפוזים עד שמתקבל בצק אחיד ונפרד מדפנות הקערה. מניחים בקערה מקומחת מעט ואוטמים בניילון נצמד ומגבת מטבח.
שמים בקערית תנור מכובה קערת מים חמים ומעל רשת תנור ומעליו את הקערה עם הבצק ומתפיחים את הבצק עד הכפלת הנפח.
בעזרת סכין או שפכטל חותכים את הבצל ל-2 חלקים.
למילוי:
ממיסים את השוקולד להמסה מלאה. מוסיפים חמאה וקמח שקדים ומצננים עד קבלת תערובת סמיכה, ומצוננת לחלוטין.
מרדדים את הבצק וצרים עיגולים בעזרת חותכן עגול. שמים מעט מהמילוי שבחרנו וסוגרים לצורת אוזן המן.
מניחים על תבנית עם נייר אפיה ומתפיחים בתנור מכוון לחום של 50 מעלות עד הכפלת הנפח.
מברישים בבצק טרופה ואופים ב-180 מעלות כ-15 דקות או עד השחמה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד חלב נטרה ללא ...

49.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

תחליף סוכר 400 גרם...

23.90

קלאסיק תפוזים 100 גר...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X