בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

אוזני המן משוישים

אוזני המן מבצק הדרים בצבע שיש מהמם ועם מילוי מפתיע. גם קל וגם טעים 🙂

לבצק לימון ווניל מדגסקאר:
300 גרם קמח עוגה bakers T45
200 גרם חמאה או מחמאה
100 גרם אבקת סוכר
1/3 כפית אבקת אפייה bakers
1/2 כפית מחית לימון גרוס bakers
1 כפית משחת וניל bakers
1 ביצה
אבקת סוכר לזרייה bakers
1 ביצה טרופה
לבצק השוקולד תפוז:
250 גרם קמח
50 גרם אבקת קקאו bakers
200 גרם חמאה או מחמאה
100 גרם אבקת סוכר
1/3 כפית אבקת אפייה bakers
1/2 כפית מחית תפוז גרוס bakers
1 כפית תמצית פריחת הדרים טהורה bakers
1 ביצה
אבקת סוכר לזרייה bakers
1 ביצה טרופה
למילוי:
1 קופסא מחית קרם שקדים bakers
1 צנצנת מחית ביסקוטינו (עוגיות איטלקיות) איטלקית bakers
1 קופסא ברס bakers

להכנת המילוי:
מערבבים חצי מתכולת קרם שקדים ומוסיפים את כל הצנצנת מחית ביסקוטינו ומערבבים. מוסיפים 3 כפות ברס ומערבבים.

אופן הכנת הבצק לימון ווניל:
במעבד מזון שמים את הקמח המנופה, אבקת אפייה, ואבקת הסוכר ומפעילים את המעבד מעט לאחד את התערובת. מוסיפים בהדרגה את החמאה ומערבבים בפולסים עד קבלת תערובת פירורית מאוד. מוסיפים את משחת הווניל, והלימון הגרוס והביצה ומעבדים בכמה פולסים רק עד קבלת בצק.
מקררים את הבצק במשך חצי שעה במקרר.

אופן הכנת הבצק שוקולד תפוז:
במעבד מזון שמים את הקמח המנופה, קקאו, אבקת אפייה, ואבקת הסוכר ומפעילים את המעבד מעט לאחד את התערובת. מוסיפים בהדרגה את החמאה ומערבבים בפולסים עד קבלת תערובת פירורית מאוד. מוסיפים את תמצית פריחת ההדרים, והתפוז הגרוס והביצה ומעבדים בכמה פולסים רק עד קבלת בצק.
מקררים את הבצק במשך חצי שעה במקרר.
מרדדים מעט את שתי הבצקים וחותכים לרצועות ושמים רצועה לבנה ורצועה שחורה אחד אחרי השני וממשיכים לרדד יחדיו.
קורצים לעיגולים. ממלאים במילוי, סוגרים לצורת אוזן המן.
אופים 160 מעלות כ 20-25 דקות.
בתאבון!

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

ברס 500 גרם...

39.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

קרם/מלית שקדים איכות...

39.90 24.90

מחית ביסקוטיני 100 ג...

29.90 19.90

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

תמצית פריחת הדרים טה...

20.90

אבקת קקאו הולנדי 500...

39.90 19.90

מחית תפוזים גרוס 250...

29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X