בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

אוזני המן עם ציפוי שומשום

אוזני המן עם ציפוי שומשום שבתנור הופך לקראנצ'י ושלושה סוגי מילויים קלים וטעימים 

רכיבים:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1/3 כפית אבקת אפייה bakaers
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
1 כפית משחת וניל bakaers
1 ביצה
1 חבילה שומשום
מעט סוכר לזרייה
1 ביצה טרופה
למילויים:
1 צנצנת מחית מסטיק bakaers
1 קופסא מחית קוקוס bakaers
1 צנצנת מחית קרמל איטלקית bakaers
1 קופסא קרם שקדים bakers
1 קופסא מחית קרם רוזמרי bakaers
1 קופסא ברס bakaers

אופן ההכנה:
במעבד מזון שמים את הקמח המנופה, אבקת אפייה, סוכר וגרידת לימון ומפעילים את המעבד מעט לאחד את התערובת. מוסיפים בהדרגה את החמאה ומערבבים עד קבלת תערובת פירורית מאוד. מוסיפים את משחת הווניל והביצה ומעבדים בכמה פולסים רק עד קבלת בצק.
מקררים את הבצק במשך חצי שעה במקרר.

מרדדים את הבצק מעט ומורחים ביצה טרופה ועליו מפזרים שומשום וסוכר ביד נדיבה וממשיכים לרדד את הבצק. מקמחים מעט את הבצק והופכים אותו עם הצד של השומשום על השיש.

מלית כיפית לילדים וגם למבוגרים חובבי קוקוס

מלית קוקוס ורוד:
מערבבים יחדיו 1 כף מחית מסטיק ו 5 כפות גדושות מחית קוקוס. מערבבים יחדיו לתערובת אחידה וורדרדה.

להכנת מלית קרמל ושקדים:
מערבבים יחדיו 1 כף מחית קרמל ו 3 כפות מחית שקדים מערבבים וממלאים אוזני המן.

קורצים בעזרת חותכן עיגולים ושמים כפית מילוי במרכז כל עיגול. יוצרים צורת אוזן המן.

אופים בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות עד השחמה. מאבקים במעט אבקת סוכר.

בתאבון!

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד חלב נטרה ללא ...

49.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90

מחית תפוזים גרוס 250...

29.90

תמצית וניל משובחת...

14.90

תחליף סוכר 400 גרם...

34.90 19.90

ברס 250 גרם....

39.90 24.90

מחית קוקוס 500 גרם...

24.90 14.90

קרם/מלית שקדים איכות...

39.90 24.90

ממרח רוזמרי 1 ק"ג...

32.90

מחית קרמל טופי איטלי...

39.90 26.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X