בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

אוזני המן שוקולדים קראנצ'ים

אוזני המן שוקולדים קראנצ'ים ופריכים מבחוץ ורכים וטעימים מבפנים.
אי אפשר ממש לפספס כאן… 🙂

רכיבים:
250 גרם קמח bakers T45
50 גרם אבקת קקאו הולנדי bakers
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר
1/3 כפית אבקת אפייה bakaers
קליפת לימון מגוררת מלימון אחד
1 כפית משחת וניל bakaers
1 ביצה
אבקת סוכר לזרייה bakaers
1 ביצה טרופה
למילויים:
1 צנצנת מחית פיסטוק bakaers
1 צנצנת מחית קוקוס איטלקית bakaers
1 קופסא מחית קוקוס 500 גרם bakaers
1 קופסא ברס bakers
1 קופסא מחית חלבה bakers
1 קופסא מחית רוזמרי bakers
אופן ההכנה:
במעבד מזון שמים את הקמח המנופה, אבקת אפייה, אבקת קקאו, סוכר וגרידת לימון ומפעילים את המעבד מעט לאחד את התערובת. מוסיפים בהדרגה את החמאה ומערבבים עד קבלת תערובת פירורית מאוד. מוסיפים את משחת הווניל והביצה ומעבדים בכמה פולסים רק עד קבלת בצק. מקררים את הבצק במשך חצי שעה במקרר.

מרדדים את הבצק מעט, מורחים ביצה טרופה ומפזרים סוכר גבישי. ממשיכים לרדד וקורצים. ממלאים במילוי שבוחרים ויוצרים אוזני המן.

להכנת מלית קוקוס ופיסטוק:
מערבבים יחדיו 1 כף מחית פיסטוק ו 1 כף מחית קוקוס איטלקית ו 3 כפות גדושות מחית קוקוס. מערבבים פעמיים בלבד לקבלת תערובת בצבע שיש שחור לבן.

להכנת מלית לילדים: רוזמרי חלבה:
מערבבים יחדיו 2 כפות רוזמרי ו 2 כפית מחית חלבה. מערבבים 2 עירבובים לקבלת תערובת משויישת.
אופים בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות עד השחמה כ 20 דקות . מאבקים במעט אבקת סוכר.

בתאבון!

חג שמח 🙂

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

מחית קוקוס 500 גרם...

13.90

מחית פיסטוק 100% פרי...

37.90

ממרח חלבה 1 ק"ג...

22.90

ממרח רוזמרי 1 ק"ג...

31.00

סוכר גבישי 250 גרם...

17.90

ברס 500 גרם...

44.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X