בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

אצבעות פיסטוק ונוגטין ללא גלוטן

קינוח מושלם לסדר פסח, אצבעות שוקולד בשתי שכבות שכבת שוקולד לבן וקרוקנט ושכבת שוקולד לבן ופיסטוק,
ללא גלוטן, מתאים לפסח גם יגנוב את ההצגה על השולחן וגם מאוד, מאוד טעים.

רכיבים:
11/2 כוסות שמנת מתוקה
750 גרם שוקולד לבן לובקה bakers
1/2 כפית תמצית שקדים טהורה bakers
1/2 כפית משחת ווניל טהורה bakers
3 כפות מחית פיסטוק 100% bakers
לאגוזים המסוכרים:
100 גרם סוכר
1 כוס מים
250 גרם אגוזי לוז

אופן ההכנה:
לאגוזים המסוכרים:
מבשלים את כל החומרים יחד על להבה בינונית נמוכה עד קבלת קרמל בצבע חום זהוב. שופכים את התערובת על דף סילקון ומפזרים בצורה אחודה, מחכים מספר דקות עד שיתקשה לגמרי. טוחנים במעבד מזון לתערובת פירורית.
לאצבעות השוקולד:
שופכים את השמנת לקלחת ומחממים עד סף רתיחה (כאשר יש בועות קטנות מסביב לשולי הקלחת מורידים מהאש), מורידים מהאש ושופכים על השוקולד ומערבבים עד המסה מלאה. מחלקים את התערובת לשתיים לאחת מוספים את תמצית הפיסטוק ומחיק הפיסטוק ולשנייה את תמצית השוקולד. לתערובת עם תמצית השוקולד מוסיפים חצי מתערובת האגוזים המסוכרים הטחונים ומערבבים. שמים בתבנית בגודל 22*22 של פטייסיה, משמנים את התבנית מעט ומניחים נייר אפיה וגם אותו משמנים מעט בעזרת מברשת סילקון. שופכים על התבנית את תערובת השוקולד והאגוזים ומשטחים באמצעות פלטה או מרית. מקפיאים 30 דקות.
מוציאים את התבנית ושופכים מעל את תערובת הפיסטוק, ומקשטים באגוזי לוז מסוכרים , מקפיאים עוד 30 דקות או מקררים לילה במקרר.
מחלצים את העוגה מהתבנית וחותכים לאצבעות בעזרת סכים טבולה במים חמים ומגישים.

בתאבון!!

פיסטוק 100% טהור 1 ק...

219.90

תמצית שקדים טבעית...

20.90

משחת וניל 100 גרם ממ...

56.90

שוקולד לובקה לבן 33%...

29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X