בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

ביסקוטיני לימון

ביסקוטיני אורירי וקראנצ’י בטכניקה קלה ופשוטה בשתי שיטות חיתוך שונות.

המרכיבים:
340 גרם קמח עוגות T45 צרפת
2 גרם מלח
1 כפית אבקת אפייה bakers
3 ביצים
3 חלמונים
1/2 כפית משחת ווניל מדגאסקר bakers
300 גרם סוכר
1/2 כפית לימון גרוס bakers
2 כוסות אגוזי לוז טבעיים שלמים
2 כוסות שקדים טבעיים שלמים
תבנית אפייה מלבנית bakers lovely bake
תבנית אפייה מלבנית חצי מעוגל סילקומרט

שמים את האגוזים ושקדים בתבנית אפייה ואופים 160 מעלות 15 דקות. מצננים.
מערבבים יחדיו את הקמח, א. אפייה והמלח ומנפים.
במיקסר עם וו מקצף מקציפים את הביצים, חלמונים, משחת ווניל ולימון גרוס וסוכר לקצפת צהובה ובהירה.
מוסיפים לתערובת את הקמח עם אבקת האפייה, ומערבבים. יוצקים לתוך התבניות.
אופים בתנור 170 מעלות כ 35 דקות עד השחמה. מוציאים ומצננים 5-10 דקות. משחררים מהתבנית.
חותכים את העוגה לפרוסות דקות.
שמים על רשת ומתחתיה תבנית אפייה.
אופים עוד 15 דקות על חום של 160 מעלות עד השחמה עדינה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X