בתאבון!!

04-8207741 שלוחה 2

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

בצק קוראסון חמאה

לבצק:

1 קילו קמח

7 גרם גלוטן bakers

15 גרם מלח

100 גרם סוכר

15 גרם סוכר אינוורטי bakers

50 גרם שמרים טריים

250 גרם קוביות חמאה

280 גרם מים

200 גרם חלב

לקיפול:

500 גרם חמאה בטמפרטורה של 25 מעלות

למילוי:

1 חבילה מקלות קוראסונים מריר/חלב bakers

המרכיבים:

שמים בוו לישה מים, מלח, משחת וניל, סוכר חלב ומים וטורפים. מוסיפים קמח ושמרים ולשים במהירות נמוכה כ 5 דקות ליצירת בצק. מוסיפים חמאה בהדרגה וממשיכים לעבד 3 דקות עד שהחמאה נטמעת בבצק . מגבירים מהירות לבינונית גבוהה ולשים 3 דקות עד שהחמאה נטמעת בבצק. עוטפים בניילון נצמד מקררים 30 דקות.

לקיפול: מרדדים את החמאה בין 2 דפי גיטרה למלבן 20*15 ס”מ ומאחסנים במקרר.

מסירים את הניילון ומרדדים ל 40*30 ס”מ.  מניחים את החמאה במרכז הבצק המרודד ומקפלים. מקררים חצי שה.

מרדדים למלבן גדול, מרדדים את הבצק ל3 . מסובבים את הבצק ב 90 מעלות ומרדדים שוב למלבן גדול ומקפלים 4 קיפולים.. מקררים חצי שעה וחוזרים שוב על הקיפולים. מקררים במקרר ל 3 שעות.

מחלקים את הבצק ל 4 -5 חתיכות. מרדדים כל חלק. חותכים למשולשים. שמים בחלקו התחתון של המשולש מקל שוקולד ומגלגלים.

מתפיחים להכפלת נפח. מברישים בביצה טרופה ואופים 170-175 מעלות כ 15 דקות.

בתאבון!!

מקלות שוקולד לקוראסו...

19.90 12.90

משחת וניל 100 גרם ממ...

59.90 49.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X