בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

בריוש לוטוס בציפוי סוכר גבישי

בריוש לוטוס בציפוי סוכר אגוזים גבישי, רך טעים וקל.
המתכון מתאים 2 שתי תבניות אינגליש, יש להכפיל את הכמות במידה ורוצים להכין יותר.
רכיבים:
200 גרם קמח (2/3 1 כוס )
24 גרם סוכר (3 כפות)
1 כפית שמרים יבשים bakers
1/2 כפית לימון גרוס bakers
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
2 ביצים
1 כף חלב
100 גרם חמאה או מחמאה
1/2 כפית מלח

לקיפול: (לא חייב- אפשר גם להשתמש בבצק עצמו ללא קיפולי חמאה אם רוצים מתכון בסיסי וזריז יותר)
300 גרם חמאה או מחמאה בטמפרטורת החדר

למלית וציפוי:
1 קופסא מחית לוטוס bakers
1 קופסא סוכר גבישי בטעם אגוזים bakers
סירופ סוכר:
1/2 כוס סוכר (100 גרם)
1 כוס מים (250 סמ"ק)

אופן ההכנת הבצק:
בקערת מערבל שמים קמח מנופה + שמרים ומערבבים היטב.
מתחילים את פעולת המערבל עם וו לישה, ומוסיפים בהדרגה את גרידת הלימון, תמצית הוניל, הביצים, החלב והמלח. מערבבים היטב ומוסיפים את החמאה וממשיכים ללוש עד קבלת תערובת אחידה ומעט דביקה. מתפיחים שעה.
(אם לא עושים קיפולי חמאה אפשר כבר למלא את הבצק לאחר ההתפחה).
לקיפולי חמאה:
מרדדים את הבצק מעט ומניחים במרכזו את החמאה. מקפלים 3 קיפולים ומקררים חצי שעה במקרר, עוד 3 קיפולים ומקררים חצי שעה נוספת. חוזרים על פעולה זאת פעם נוסף.
מקררים ללילה במקרר. מרדדים את הבצק.
מורחים לפחות חצי מקופסאת מחית הלוטוס בנדיבות, אפשר לשים מעל קצת אגוזי פקאן.
מגלגלים. חותכים במרכז ויוצרים צמה.
מתפיחים כשעה עד הכפלת הנפח. מברישים בביצה טרופה ומפזרים בנדיבות סוכר גבישי אגוזים.
הטיפים של השפית שלנו:

• ניתן להכין כמות גדולה יותר של בצק. למרוח מליות, לגלגל ולהכניס למקפיא לשמירה כחודש חודשיים.
• כאשר רוצים מפשירים לילה במקרר את העוגה מכוסה בניילון נצמד, מוציאים החוצה ומתפיחים בחוץ עד הכפלת הנפח (כחצי שעה) מורחים בביצה ☺ואופים.
• מומלץ להוסיף קערה עם מים בתחתית התנור על מנת להוסיף אדים לעוגות בזמן האפייה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

ממרח לוטוס/ממרח עוגי...

26.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

סוכר גבישי בטעם אגוז...

17.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X