בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

דובוש במילוי שכבות ג'אנואז ופטייסיר

עוגת דובוש טעימה עם שכבות קרם ג'אנואז על בסיס אגוזים וקרם פטייסיר

להכנת הבסיס:                                       לסירופ הסוכר:
200 גרם חמאה                                      1/2 כוס סוכר
100 גרם סוכר                                       1/2 כפית תמצית וניל bakers
2 חלמונים                                            
2 גביע שמנת חמוצה
390 גרם קמח bakers T45
1 כפית תמצית וניל bakers
1 כפית תמצית שקדים טבעית bakers
1 כף מחית קרמל bakers
1 כפית אבקת אפיה bakers
לקרם:
500 גרם מחית קרם פטייסיר bakers
250 גרם מחית פרלינה 50% bakers
2 מיכלי שמנת מתוקה
100 גרם אגוזי לוז קלוים וגרוסים גס
לקרם גאנש מריר:
250 גרם שוקולד מריר 70 טיביטה ולרונה bakers
250 גרם שמנת מתוקה

להכנת הציפוי:
מחממים שמנת מתוקה לסף רתיחה. מורידים מהאש. מוסיפים שוקולד ומערבבים עד המסה. מצננים לטמפ' החדר עד סיום הכנת העוגה.
לקרם האגוזים:
מחממים שמנת לסף רתיחה, מורידים מהאש ומוסיפים חצי כמות ממחית הפרלינה שלנו, מערבבים היטב ומוסיפים את האגוזים הקלויים. מקררים בטמפרטורת החדר עד התייצבות. מקציפים את הקרם עד קבלת קרם יציב וסמיך.
לקרם פטייסיר:
מחממים שמנת לסף רתיחה, מורידים מהאש ומוסיפים חצי כמות ממחית קרם הפטייסיר שלנו, מערבבים היטב. מקררים בטמפרטורת החדר עד התייצבות. מקציפים את הקרם עד קבלת קרם יציב וסמיך.
אופן הכנת הבסיס:
בקערת מערבל עם ווגיטרה שמים חמאה וסוכר + תמצית שקדים + תמצית וניל ומקציפים היטב עד קבלת תערוכת תפולה. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומנקים את שולי המיקסר היטב לאחר כל הוספה ומקציפים עד שהביצים נעלמות בתערובת. מוסיפים את הקמח, אבקת האפיה והשמנת, ומחית קפוצ'ינו לסירוגין עד קבלת מסה אחידה. מכניסים את העוגה לתבנית עגולה בקוטר 20 ואופים עד הזהבה 80 מעלות כ-20-30 דקות. מצננים את העוגה לחלוטין. פורסים את העוגה בעזרת רינג הדובוש וסכין משוננת ל-8 פרוסות (אפשר גם פחות אם רוצים).
להכנת סירופ הסוכר:
על קלחת מחממים את המים והסוכר יחדיו עד אשר הסוכר נמס לחלוטין. מורידים מהאש ומוסיפים את תמצית ווניל. מצננים לחלוטין.
הרכבת העוגה:
מניחים שכבת בסיס, מעליה מורחים עם מברשת את הסירופ סוכר, מעל מורחים שכבת אגוזים, מניחים עוד שכבת ספוג, מורחים סירופ סוכר מעוליה ומניחים מעל את קרם הפטייסיר. ממשיכים בצורה זאת עד שמסיימים את כל שכבות העוגה. מורחים מעל העוגה קרם גנאש מריר ומקררים להתייצבות.

בתאבון!!

פרלינה 50% לובקה 500...

79.90 49.90

תמצית שקדים טבעית...

20.90

שוקולד טיביטה 70% ול...

52.90

מחית קרמל 250 גרם - ...

26.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

מחית קרם פטיסייר 1 ק...

22.90 14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X