בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

חטיף נוגטין ללא גלוטן

כמה דקות לפני פסח, מתכון לחטיף נוגטין עם שוקולד מריר ואגוזים ללא גלוטן

נוגטין שוקולד סטיליה טרופליה ואגוזים
נוגטין שוקולד מעלף… אחד מהממתקים שדורשים קצת זמן ודיוק להכין אבל ממש ממש שווה את המאמץ. ממתק שאף אחד לא יוכל להישאר אדיש אליו.
המרכיבים:
400 גרם דבש
לחמם את הדבש לטמפרטורה של 121 מעלות בקלחת.

200 גרם מים
400 גרם סוכר
120 גרם גלוקוזה
לחמם בקלחת לטמפרטורה של 154 מעלות

עד שהדבש והגלוקוזה מגיעים לטמפרטורה מקציפים את החלבונים

90 גרם חלבונים
30 גרם סוכר
10 גרם אבקת אלבומין
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה סוכר ולאחר שמתגבשת מסה אחידה מנמיכים מעט את מהירות המיקסר ומוסיפים אלבומין.
מוסיפים תוך כדי הקצפה את הדבש למסה וממשיכים להקציף עד הכפלת גובה המסה במיקסר.
מחליפים את המקצף במיקסר לוו גיטרה ומוסיפים בהדרגה את הסירופ סוכר עד קבלת מסה אחידה. מקציפים בערך 7 דקות. ומוסיפים את השוקולד והקקאו ו 1 כפית תמצית שוקולד טהורה.

250 גרם שוקולד טיביטה 70% ולרונה
50 גרם שוקולד ג'אנדוז'ה ולרונה
25 גרם אבקת קקאו ולרונה מנופה
לאחר הוספת השוקולד מוסיפים את האגוזים :
300 גרם אגוזי לוז קלויים מעט
300 גרם שקדים קלויים מעט
100 גרם פיסטוקים ירוקים קלויים מעט
ומערבבים מעט עד קבלת מסה אחידה. שופכים את המסה על משטח סילקון ולשים מעט לקבלת תערובת אחידה בעזרת הסילפט (זהירות המסה חמימה).

2 עלי וופל ללא גלוטן מוכנים חתוכים לגודל הרינג 20*30.
שמים את המסה על משטח סילפט (משטח סילקון) ומניחים בתחתית עלה וופל. מעל שופכים את המסה ומחליקים בעזרת הידיים את המסה ומעל מניחים עלה וופל נוסף. מצננים בטמפ' החדר ללילה.
יום למחרת חותכים בעזרת סכין חדה.
שומרים סגור בקופסא לפחות שלושה שבועות בטמפרטורת החדר.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

טיימר מקרון H&K...

24.90

טיביטה מריר 70% 1 קי...

99.90

שוקולד MANJARI 64% ג...

39.90

אבקת אלובומין 30 גרם...

13.90

עלי וופל לעוגה ללא ג...

19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X