בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

חיתוכי מרשמלו

עוגיות בצק פריך אשר מעליו מילוי עשיר של אגוזים, אחת מהעוגיות שאי אפשר לוותר עליהן.

לבצק:
300 גרם קמח bakers T45
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר bakers                             
200 סמ"ק שמנת מתוקה
50 סמ"ק חלב
250 גרם שוקולד מריר 60% לובקה bakers

למילוי:
600 גרם מרציפן 67% bakers
70 דרם סוכר
3 חלבונים
קורט מלח
100 גרם אגוזי לוז
100 גרם שקדים
100 גרם פיסטוק
1 צנצנת ממרח מרשמלו bakers
100 גרם מחית פירות יער איטלקית bakers
1 כפית משחת וניל bakers
גרידת לימון

אופן ההכנה:
במיקסר בוו גיטרה מערבבים קמח, אבקת סוכר עד קבלת תערובת הומוגנית. מוסיפים חמאה ומערבבים עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומערבבים עד קבלת תערובת בעלת מרקם פירורי גדול. מוציאים מהמיקסר ולשים מעט עד קבלת תערובת אחידה. מקררים חצי שעה במקרר. משטחים את הבצק על תבנית אפיה ודוקרית בעזקת דוקרן בצק או מזלג. אופים את הבצק 20 דקות עד קבלת בצק מעט שחום ומצננים בטמפרטורת החדר. מורחים על הבצק את מחית פירות היער ומצננים מעט.
להכנת המילוי:
טוחנים את הפקאנים, אגוזי הלוז ופיסטוק יחדיו לתערובת אחידה פירורית. במיקסר בוו גיטרה מקציפים מרציפן, ביצים, מרשמלו עד קבלת מסה הומוגנית ואוורירית. מוסיפים את המלוי על הבצק הפריח המריח בריבה ואופים 200 מעלות כ-20 דקות עד אשר העושה משחימה. מצננים מעט. מכינים את קרם השקולד:
בקלחת מחממים שמנת + חלב לסף רתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים שוקולד ומוערבבים עד המסה מלאה. מצפים את העוגה בקרה שוקולד מריר ומפזרים מעל ברס. מצננים, חותכים למשולשים ואוכלים בהנאה.

בתאבון!!

מחית פירות יער 3 ק"ג...

590.00 336.00

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מרציפן 200 גרם 67% ש...

23.70

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

שוקולד לובקה 60% מוצ...

39.90 29.90

ממרח מרשמלו...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X