בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארטלט במילוי פירות יער ופרג בקרם גאנש מריר ונשיקה שחומה

טארטלט במילוי פירות יער ופרג בקרם גאנש מריר ונשיקה שחומה, קלה וטעימה במיוחד 🙂

טארטלטים מתוקים מוכנים bakers

250 גרם מחית פירות יער איטליה bakers

שקית זילוף בינונית חד פעמית bakers

צינטר חלק bakers

לגאנש:

125 גרם שמנת

125 גרם שוקולד מריר 72% אייקם bakers

לקרם פרג:

11/2 כוס פרג טחון

150 סמ”ק חלב

1 כף דבש

100 גרם סוכר

להוספה:

250 גרם מלית פרג bakers

2 ביצים

200 גרם אגוז לוז טבעי קלוי בטפרטורה של 160 מעלות כ 15 דקות ולטחון דק.

לחמם את התערובת יחדיו ולבשל עד אשר הסוכר והחמאה נמסים. להוסיף פרג ולבשל כ 10-15 דקות על אש נמוכה.

לצנן בטמפרטורת החדר. להוסיף חצי קופסא מחית פרג bakers וביצים ולערבב.

הרכבה:

בטארטלט לשים כחצי כפית פירות יער. מעל למלא מלית פרג . לאפות בתנור ב 175 מעלות כ 20 דקות.

לצנן.

לנשיקה:

125 גרם חלבון

250 גרם אבקת סוכר bakers

להקציף את החלבון ולהוסיף בהדרגה את האבקת סוכר עד אשר כל אבקת הסוכר נבלעת בתערובת. להקציף היטב לקבלת מרנג יציב.

לטבול כל טארטלט בגאנש. לצנן ולזלף עם צינטר חלק ושקית זילוף מרנג.

להשחים את המרנג עם ברנר.

 

 

בתאבון!!

24 יחידות טארטלט פרח...

29.90

מחית פרג משובחת 500 ...

19.90 12.90

מחית פירות יער איטלק...

59.90 44.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

13.50

צינטר 809 חלק אטקו...

11.90

אגוז לוז מולבן 1 ק"ג...

85.00 64.90

אייקם מריר 72% 500 ג...

39.90 29.90

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X