בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארטלט פרג ומרמלדת תות

טארטלטים ממולאים פרג ומרמלדת תות בשתי דקות וחצי.

המרכיבים:
1 חבילה טארטלטים מוכנים מתוקים
250 סמ"ק שמנת מתוקה
1 כפית משחת ווניל bakers
צינטר צרפתי בינוני bakers
שקית זילוף בינוני bakers
מרמלדת תות bakers
בקלחת:
100 גרם חמאה
3 כוסות פרג טחון
250 גרם סוכר
1 כף דבש
1 כפית תמצית תות bakers
11/4 כוסות חלב
1 כפית תפוז גרוס bakers
1 ביצה
2 כפות צימוקים (מושרים 10 דקות עם ליקר שוקולד)
מחממים חלב, חמאה וסוכר דבש ותפוז גרוס לסף רתיחה ומוסיפים את הפרג. מבשלים 5 דקות. מכבים את האש, מחכים 10 דקות ומוסיפים את התמצית והביצה ומערבבים. מצננים מעט ושמים בשקית זילוף בינונית.
לקרם:
1 כף אבקת קרם פטייסיר bakers
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית משחת ווניל מדגאסקר bakers
11/2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
פותחים את הטארטלטים. שמים 1 כף מרמלדת תות בתחתית הפאי ומזלפים מעל את מלית הפרג. אופים 170 מעלות 15-20 דקות. מצננים לגמרי.
לקרם:
מקציפים שמנת מתוקה, פטייסיר וסוכר עד קבלת קצפת תפוחה ורכה. שמים בשקית זילוף את הצינטר ומזלפים על הטארטלט.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

היכנסו לקבוצה שלנו:ממלכת האופים – הכל על אפייה והתיעצו לגבי כל נושא הקשור לאפייה

בתאבון!!

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

צינטר צרפתי...

15.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

16.90

24 יחידות טארטלט עגו...

29.90

סט 15 טארטלט עגול...

29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X