בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארטלט פרג ומרמלדת תות

טארטלטים ממולאים פרג ומרמלדת תות בשתי דקות וחצי.

המרכיבים:
1 חבילה טארטלטים מוכנים מתוקים
250 סמ"ק שמנת מתוקה
1 כפית משחת ווניל bakers
צינטר צרפתי בינוני bakers
שקית זילוף בינוני bakers
מרמלדת תות bakers
בקלחת:
100 גרם חמאה
3 כוסות פרג טחון
250 גרם סוכר
1 כף דבש
1 כפית תמצית תות bakers
11/4 כוסות חלב
1 כפית תפוז גרוס bakers
1 ביצה
2 כפות צימוקים (מושרים 10 דקות עם ליקר שוקולד)
מחממים חלב, חמאה וסוכר דבש ותפוז גרוס לסף רתיחה ומוסיפים את הפרג. מבשלים 5 דקות. מכבים את האש, מחכים 10 דקות ומוסיפים את התמצית והביצה ומערבבים. מצננים מעט ושמים בשקית זילוף בינונית.
לקרם:
1 כף אבקת קרם פטייסיר bakers
1 מיכל שמנת מתוקה
1/2 כפית משחת ווניל מדגאסקר bakers
11/2 כפות סוכר
אופן ההכנה:
פותחים את הטארטלטים. שמים 1 כף מרמלדת תות בתחתית הפאי ומזלפים מעל את מלית הפרג. אופים 170 מעלות 15-20 דקות. מצננים לגמרי.
לקרם:
מקציפים שמנת מתוקה, פטייסיר וסוכר עד קבלת קצפת תפוחה ורכה. שמים בשקית זילוף את הצינטר ומזלפים על הטארטלט.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

היכנסו לקבוצה שלנו:ממלכת האופים – הכל על אפייה והתיעצו לגבי כל נושא הקשור לאפייה

בתאבון!!

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

צינטר צרפתי...

15.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

16.90

מרמלדה תות 25% פרי b...

29.90

24 יחידות טארטלט עגו...

29.90

סט 15 טארטלט עגול...

29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X