בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארטלט שוקולד במילוי מוס גבינה וקוקוס

עוגה טעימה, קלילה, עשירה וטעם קוקוס ותפוז, מתאים גם למילוי בתוך תחתיות שוקולד מוכנות.

המרכיבים:
500 גרם גבינת שמנת של פעם
500 גרם מחית קוקוס bakers
125 גרם אבקת סוכר bakers
500 סמ"ק שמנת להקצפה 38%
2 כפות אבקת סוכר bakers תוספת
1/2 כף תפוז גרוס bakers
1 כפית קלאסיק תפוז bakers
36 טארטלטים משוקולד ריקים למילוי או כוסות קינוחים חד פעמיים bakers
1/2 כפית תמצית תפוז טהורה bakers
50 גרם שוקולד מומס קראה 55% bakers
2 שקית זילוף חד פעמית בינונית bakers

אופן ההכנה:
מקפיצים שמנת מתוקה עד קבלת קצפת יציבה. מניחים בצד.
מקציפים את גבינת השמנת של פעם ומוסיפים: סוכר, מיץ תפוז, קלאסיק תפוזים ומקציפים לתערובת חלקה ויציאה.
לוקחים כ-4 כפות גדושות מהתערובת ומערבבים עם מחית הקוקוס עד קבלת מרקם אחיד. לאחר מכן מוספים את שאריות הקוקוס ומערבבים עם מטרפה ידנית עד קבלת מסה אחידה. לוקחים כ-4 כפות גדולות מהקצפת ומקפלים לתוך תערובת הקורוס לשם הפיכת מסת הקוקוס יותר אוורירית ולמניעת נפילה של הקצפת. לאחר שהתערובת אחידה לוקחים עוד 2 כפות קצפת ומערבבים שוב עם תערובת הקוקוס. לאחר מכן, לוקחים את כל תערובת הקוקוס ומערבבים בתנועות קיפול עם שארית הקצפת עד קבלת מסה אחידה.
חצי מכמות המסה מערבבים עם שוקולד מומס ומכניסים לשקית זילוף.
את שארית המסה מכניסים גם לתוף שקית זילוף ומזלפים עם פיה משוננת לתוך הכוסות . מקשטים בתלתלי שוקולד צבעונים.
מומלץ להשאיר במקרר ללילה להתייצבות.

בתאבון!!

קלאסיק תפוזים 100 גר...

18.90

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90

מחית קוקוס 500 גרם...

13.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

תלתלי מיני זברה 40 ג...

14.90

סוכריות לבבות צבעוני...

8.90

שבבי קרמל (פאייטה ) ...

29.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

16.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X