בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארט לימון ומרנג

טארט פריך עם מלית לימון חמצמצה בציפוי מרנג רך ומתוק
המרכיבים לקלתית:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם אבקת סוכר bakers
גרידת לימון
1 כפית לימון גרוס bakers
1 ביצה
המרכיבים לשכבת הלימון:
4 ביצים
11/2 כוסות סוכר (340 גרם סוכר)
1 כפית לימון גרוס bakers
1/2 כפית מחית לימון גרוס bakers
1/4 כוס מיץ לימון טרי
125 ועוד 1/4 כוס שמנת מתוקה
למרנג:
4 חלבונים
250 גרם סוכר
הוראות הכנה:
מכינים את הקלתית. מערבבים את הקמח עם החמאה והסוכר עד קבלת מסה פירורית מאוד. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד קבלת מסה אחידה (לא ללוש יותר מדי, זה יפגום בפריכות הבצק).
מקררים את הבצק כחצי שעה במקרר. מוציאים מהמקרר ומרדדים על תבנית פאי בקוטר 26-28. דוקרים את הבצק עם גלגלת קוצים. אופים את הקלתית כ-15-20 דקות 160 מעלות עד להשחמה בהירה.
להכנת המלית:
מקציפים ביצים וסוכר למסה אוורירית ובהירה. מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את לימונצ'לו, מיץ הלימון. מקציפים את השמנת במהירות גבוהה כדקה רק עד קבלת קצפת רכה. מוספים את השמנת בעדינות לקרם הלימון ויוצקים על הקלתית בעדינות. מחזירים לתנור ואופים 40 דקות עד ששכבת הלימון יציבה. מצננים ומאחסנים בקירור כשעתיים.
להכנת המרנג:
מקציפים את החלבונים עד קבלת תערובת בעלת בועות ואז מוסיפים את הסוכר בהדרגה עד סופו. מקציפים כ-7 דקות לערך במהירות גבוהה עד קבלת מרנג קשה, יציב ומבריק. ממלאים שקית זילוף במרנג ומזלפים קיפוד או רוזטות על פאי הלימון ומגישים.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90

מחית לימונצ'לו baker...

19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X