בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארט פטריות וגבינות

מעדן גבינות נהדר ממולא פטריות וממש פשוט להכנה.

המרכיבים:
2 קופסאות טארטלטים אישיים מוכנים מלוחים (24 יח')
1 גביע שמנת חמוצה של פעם
250 גרם גבינת קשקבל מגוררת
1 קופסא פיטריות שמפיניון טריות
1 קופסא פיטריות פורטבלו טריות
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
פלפל קלוי ללא הקליפה חתוך לקוביות
1/2 קובייה גבינת פטה
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
5 עלי ריחן
3 כפות שמנת להקצפה 38% חלבית של השף הלבן
לקישוט:
שמנת מתוקה להקצפה השף הלבן
1/4 כוס שמנת חמוצה
1 קוביה ריחן קצוץ מופשר
1 קוביה שום כתוש מופשר

אופן ההכנה:
מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בצל קצוץ עד שהבצל נעשה מעט שקוף. מוסיפים את הפיטריות הפרוסות, מטגנים על חום גבוה עד אשר הפטריות מחשימות. מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה, הריחן והשם ומערבבים כמה דקות. מורידים מהאש ומצננים. מערבבים יחד את השמנת החמוצה, גבינת הטרה המגוררת, הפלפל הקלוי והשמנת עד קבלת תערובת אחידה.
מוציאים את הטארטלטים ומניחים על תבנית עם נייר אפיה. מניח בכל טארטלט כפית בערך ממילוי הגבינה ומעל מעט ממילוי הפטריות וכך ממשיכים עד אשר מסיימים למלא את כל הטארטלטים. מפזרים מעל כל טארטלט גבינת פרמזן מגוררת בנדיבות ומכניסים לתנור לום של 180 מעלות כ-15 דקות עד השחמה. מצננים לגמרי.
מקציפים שמנת להקצפה עד קבלת שמנת יציבה. מוסיפים עשבי תיבול ושמנת חמוצרה ומקשטים מעל הקיש.

בתאבון!!

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X