בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארט קוקוס ואננס ללא גלוטן

בצק פריך עם מילוי קוקוס וחתיכות אננס, רך ופריך.. טעים טעים וגם ללא גלוטן וכמובן מתאים לפסח

לבצק ללא גלוטן

100 גרם קורנפלור (1 כוס) bakers

100 גרם קמח אורז ( 1 כוס) bakers

100 גרם קמח טפיוקה (1 כוס) bakers

200 גרם חמאה/מחמאה

100 גרם אבקת סוכר (1 כוס)

1 כפית משחת ווניל טהורה bakers

גרידת לימון מלימון אחד

1 ביצה

לקרם אננס קוקוס

95 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

115 גרם אבקת סוכר bakers

60 גרם אבקת שקדים bakers

14 גרם קורנפלור bakers

1 ביצה מספר 1

54 גרם קוקוס פיליפני לבן bakers

1 קופסאת אננס חתוך בשימורים

1 קופסא מחית קוקוס איטלקית bakers

אופן ההכנה:

בקערת מעבד מזון שמים את הקמחים, אבקת הסוכר והקורנפלור ומעבדים.

מוסיפים בהדרגה את החמאה/מחמאה עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה והתמצית עד קבלת בצק אחיד. מוציאים. עוטפים בניילון נצמד ומשהים לשעה לפחות במקרר.

להכנת קרם הקוקוס:

במיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה ומעבדים עד קבלת תערובת תפוחה. מוסיפים את הביצה ומנקים את דפנות המיקסר. ממשיכים להקציף עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הקורנפלור, קמח שקדים, תמצית, וקוקוס לבן ומחית קוקוס ומעבדים מעט עד קבלת תערובת אחידה. עוצרים את המיקסר ומוסיפים ידנית אננס ומערבבים בתנועות עטיפה

הרכבת הקינוח:

מרדדים את הבצק ומניחים על תבנית פאי בקוטר 26. מחוררים עם מזלג ושמים מעל נייר כסף ומעליו גרגירי חומוס ואופים 160 מעלות כ 20 דקות. מוציאים. מצננים ומקלפים את הנייר וגרגירי החומוס.

שופכים לטארט את תערובת הקוקס והאננס ואופים 160 מעלות כ 30 דקות עד השחמה. מאבקים במעט אבקת סוכר. מצננים וטורפים מהר מהר לפני שיגמר

   בתאבון!!

 

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

קורנפלור 1 ק"ג...

10.90

מחית קוקוס איטלקית 1...

17.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

שבבי קוקוס לבן 500 ג...

15.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X