בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארט קרם גבינה רום ופרג

לכבוד פסח פיתחתי בצק פריך כשר לפסח: טארט קרם גבינה חלומי במלית טרמיסו רום ופרג, מוכרחים לנסות!!

המרכיבים לבצק:

100 גרם קורנפלור bakers

100 גרם קמח תופח ללא גלוטן

57 גרם קמח שקדים bakers

50 גרם קמח טפיוקה ללא גלוטן

100 גרם אבקת סוכר bakers

200 גרם חמאה או מחמאה

1 כפית משחת ווניל bakers

1 ביצה

למלית:

250 גרם גבינת שמנת 9% או גבינת טרמיסו

1 כף גדושה מחית טרמיסו וריגטו איטלקית bakers

3 כפות אבקת קמח שקדים bakers

220 גרם מחית פרג bakers

1 צנצנת מחית רום צימוקים bakers

2 ביצים גדולות

1 כפית משחת ווניל טהורה bakers

קופסא (250 גרם )שקד פרוס מולבן bakers

אופן ההכנה:

במעבד מזון שמים את כל הקמחים. מוסיפים חמאה חתוכה לקוביות ומפעילים את המעבד עד קבלת פירורי בצק עבים. מוסיפים את הביצה ומשחת הווניל ומערבבים מעט עד קבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים שעה. מרדדים את הבצק, שמים נייר אלומניום על הבצק ושמים חומוס טרי ואופים 15 דקות. מצננים.

מערבבים את כל חומרי המלית יחדיו. שופכים לתוך הפאי ומפזרים מעל את השקדים המולבנים בצורה נדיבה.  אופים 25 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית פרג משובחת 500 ...

19.90 12.90

מחית רום צימוקים איט...

24.90 18.90

מחית טרמיסו וריגטו 1...

24.90 14.90

אבקת סוכר 1 קילו...

19.90 12.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X