בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טארט רימונים ושרי במלית אגוזים וציפוי שוקולד

טארט סבלה בקרם רימונים ושרי במילוי אגוזים ומרציפן בציפוי גלאסז' שוקולד קראנצ'י.

לבצק סבלה שוקולד:
175 גרם חמאה/מחמאה למתכון פרווה
2 גרם מלח
94 גרם אבקת סוכר bakers
32 גרם שקדים טחונים bakers
1/2 כפית משחת ווניל מדגאסקר bakers
50 גרם ביצה
200 גרם קמח T45 bakers
50 גרם קקאו הולנדי bakers
2 דפי גיטרה (לא חייב)
רינג מחורר קוטר 22 ס"מ bakers
למלית האגוזים:
200 גרם מרציפן אגוזי לוז 67% bakers
125 גרם אבקת סוכר bakers
2 ביצים קטנות
קורט מלח
50 גרם אגוזי לוז
50 גרם שקדים
50 גרם אגוזי מלך
3 כפות מחית רימונים מרוכזת איטליה bakers
100 גרם מחית שרי מניה איטלקית bakers
מעט מלח
לציפוי:
גלאסז' שוקולד bakers
2 כפות ברס bakers

אופן הכנת הבצק:
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים את כל החומרים חוץ מהביצה עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הביצה . כשהתערובת הומגנית לאסוף יחד, שמים על דף גיטרה ומעליו דף גיטרה נוסף ומרדדים עם מערוך לבצק דק. מקררים 4 שעות במקרר.
עוטפים תבנית טארט מחוררת בקוטר 22 או תבניות טארט קטנות.
מקררים במקרר לפחות 30 דקות לפני אפייה.
אופן הכנת המלית:
קולים את האגוזים בתנור 15 דקות בחום של 160 מעלות. מצננים לגמרי.
במיקסר בוו גיטרה מקציפים מרציפן, ביצים, מלח, עד קבלת מסה הומוגנית ואוורירית.
מוסיפים את כל סוגי האגוזים ומערבבים.

הרכבה:
על הפאי מורחים מחית רימונים.
מעליה שופכים את מחית השרי מניה.
שופכים את מלית האגוזים ואופים 200 מעלות 20 דקות עד השחמה עדינה. מצננים.

מחממים את הגלאסז' שוקולד במיקרו 20-30 שניות.
מערבבים יחד 1/2 מקופסאת הגלאסז' עם הברס ושופכים על העוגה. מיישרים.
מצננים את העוגה. חותכים וטורפים בהנאה !

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית שרי מניה 250 גר...

59.90 39.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

גלאסז' שוקולד 500 גר...

24.90 14.90

ברס 250 גרם....

39.90 24.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

24.90 12.90

מרציפן 200 גרם 67% ש...

23.70
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X