בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

טריו מלפיי עם הפתעות

עוגת שכבות קרמית ועשירה, עם שכבת קרם עוגיות, שכבת שוקולד כהה ושכבת שוקולד לבן מפתיעה. זה אומנם נראה מסובך אבל זה ממש לא, וזה ממש שווה את ההשקעה.

המרכיבים:
בצק עלים מרודד
100 גרם אבקת קרם פטייסיר baker
320 מ"ל שמנת להקצפה
150 סמ"ק חלב
11/2 כפית משחת וניל baker
1 צנצנת מחית עוגיות ביסקוטינו baker
200 גרם שוקולד לבן אייקם baker
100 גרם שוקולד מריר 60% לובקה baker
10 גליליות שבועות ומרוסקות מעט baker
150 גרם סוכר

אופן ההכנה:
להכנת בצק העלים:
מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרדדים את בצק העלים לעובי של 304 מ"מ וחותכים לריבועים בגודל 23*23. מורחים מעל הבצק מעט ביצה טרופה עם 1 כפית מים ובוזים מעל סוכר. מניחים מעל הבצק נייר אפיה ומעליו תבנית אפיה נוספת (כדי למנוע תפיחה של הבצק ולקבל בצק פריך ושחום). מכינים 4 שכבות בצק בצורה הזו ואופים 25-30 דקות ומצננים לחלוטים לפני הרכבת המלפיי.

להכנת שכבות הקרם:
1. ממיסים במיקרו למספר שניות את השוקולד הלבן בקערת זכוכית עד להמסה, במידה והשוקולד לא נמס מפעילים את המיקרו לעוד מספר שניות עד שהשוקולד נמס לחלוטין מערבבים את השוקולד עם 130 סמ"ק שמנת להקצפה ו-50 סמ"ק חלב. מוסיפים 1/2 כפית משחת וניל למסה ו-50 גרם אבקת קרם פטייסיר. מקציפים את המסה במיקסר עד קבלת קצפת יציבה ואחידה.

  1. מערבבים את 130 סמ"ק שמנת להקצפה עם 50 סמ"ק חלב, 50 גרם סוכר ואבקת קרם פטייסיר ומחית העוגיות ומקציפים היטב עד קבלת קצפת תפוחה. לוקחים את הגליליות ושוברים ביד לקבלת שברים גסים ומוסיפים בתנועות קיפול למסת השמנת, חלב וקרם פטייסיר.

הרכבת המנה:
מניחים שכבת בצק עלים אפוי, עליה מורחים בעזרת פלטה מדורגת שכבת קרם עוגיות, מעליה מניחים שכבת בצק עלים נוספת ומעליה מניחים את שכבת קרם השוקולד המריר. מעל שכבה זו מניחים שכבת בצק עלים נוספת ועליה מניחים את שכרת קרם השוקולד הלבן ומסיימים בשכבת העלה האחרונה ואותה מאבקים באבקת סוכר. מצננים במקרר ללילה. יום אחרי חותים וטורפים בעונג.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת קרם פטיסייר פרו...

29.90 19.90

גליליות פס ופל ממולא...

39.90 24.90

מחית ביסקוטיני 100 ג...

29.90 19.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

אייקם לבן 36% 500 גר...

39.90 29.90

שוקולד לובקה 60% מוצ...

39.90 29.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X