בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

 

טרמיסו קלאסי!

עוגת גבינה מסקרפונה וטרמיסו קלילה ועדינה בטעמים וניחוחות קרם קפה.

המרכיבים לתחתית העוגה:
3 כפות פרלינה לובקה bakers
1 כוס פקאן טבעי קצוץ דק
1 כוס שבבי קארמל ולרונה bakers
2 חבילות עוגיות "לשונות החתול"

מלית גבינה טרמיסו :
250 סמ"ק שמנת מתוקה
2 כפות גדושות קלאסיק קפוצ'ינו bakers
1 כוס קפה אספרסו בטמפרטורת החדר
2 כפות שטוחות אבקת קרם פטייסיר bakers
250 גרם גבינת מסקרפונה
500 גרם גבינת שמנת 9%
150 גרם סוכר
1 צנצנת מחית טרמיסו וריגטו bakers
5 גרם ג'לטין bakers + 25 גרם מים מעורבב יחדיו

אופן ההכנה:
מתחילים לילה לפני. שמים במסננת בד לסינון נוזלים ובתוכו את גבינת השמנת ומכסים. יום אחרי שופכים את הנוזלים ומשתמשים בגבינה. בתבנית בקוטר 26 שמים שקף מסביב לשולים הפנימיים של התבנית. שמים בצלחת עמוקה את האספרסו ומחית הקפוצ'ינו ומערבבים יחדיו.
טובלים עוגיות "לשונות החתול" בנוזל הקפה במהירות ומניחים מסביב לשולי התבנית. ממשיכים בצורה זו עד אשר מקיפים את כל שולי התבנית.
מערבבים את כל מרכיבי התחתית לקבלת מסה אחידה (במידה והמסה פירורית ולא מתגבשת מוסיפים עוד מעט פרלינה).
מניחים בתחתית התבנית עוגיות טבולות בנוזל קפה ומעליהן את המסה המוכנה לתחתית ומיישרים בעזרת הידיים.
מחממים את הג'לטין מספר שניות במיקרו עד המסה. להכנת מסת הגבינה מערבבים יחדיו את הגבינות, ומחית טרמיסו, סוכר ומערבבים. לוקחים 2 כפות ומערבבים עם הג'לטין המומס ולאחר מכן מוסיפים את כל הג'לטין לתוך מסת הגבינה.
מקציפים את השמנת עם 2 כפות סוכר ומוסיפים בהדרגה את קרם הפטייסיר וממשיכים להקציף עד קבלת תערובת הומוגנית ואחידה. מאחדים את מסת הגבינה והקצפת.
שופכים חצי ממסת הגבינות על התחתית ומעליה מניחים עוגיות נוספות טבולות בתערובת הקפה ומעל את שארית מסת הגבינה.
מקררים את העוגה 3 שעות לפחות במקרר. בוזקים על העוגה אבקת קקאו ומקשטים בקישוטי שוקולד בעזרת דפי טקסטורה וחותכן בצורת טיפה.
בתאבון!

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת ג'לטין דגים 50 ...

19.90 9.90

מחית טרמיסו וריגטו 1...

24.90 14.90

שבבי קרמל (פאייטה ) ...

34.90 22.90

פרלינה 50% 500 גרם ו...

75.90

אבקת קרם פטיסייר פרו...

29.90 19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X