בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

כדורי שוקולד וקורנט שקדים

כדורי שוקולד אמיתיים עם קוקנט שקדים לחים ועסיסיים. ניתן להשתמש במתכון גם ליצירת עוגות קייק פופס.

מרכיבים:
60 גרם שקדים קלופים מולבנים
1/3 כוס סוכר
250 גרם שוקולד מריר אשנטי ולרונה 64% bakers
1 כף קלאסיק קפוצ'ינו bakers
75 גרם חמאה
2 כפות שמנת מתוקה 38%
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
1/2 כוס פירורי גליליות bakers

אופן ההכנה:
ממיסים את הסוכר בתוך קלחת על חום בינוני נמוך עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את השקדים ושופכים על נייר אפיה עד שמתקשה. לאחר שהקרוקנט התקשה מרסקים אותו במעבד מזון לפירורים. מחממים בתוך קלחת מים ומניחים מעליה קערת נירוסטה (בן מרי) ובה מניחים את השוקולד ומערבבים עד המסה מלאה. מורידים מהאש ומוסיפים את החמאה ומהשמנת ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה. מוסיפים את פירורי הקורקנט ואת פירורי העוגה ומנערבבים עד קבלת מסה אחידה. מכניסים למקרר בערך חצי שעה אחרי שהתערובת מסמיכה מעט וניתן לגלגל אותה בידיים לצורה אובאלית או עגולה. מניחים בתוך קערה קטנה עם קוקוס או סוכריות צבעוניות ומצפים. מניחים בתוך עטרת נייר אובאלית או עגולה קטנה ושומרים במקרר.
* לחילופין ניתן להניח את התערובת בתבנית קייק פופ, ללחוץ מעט עד קבלת הצורה ולהוציא בעדינות, לנעוץ מקל סוכרייה ולקשט.

בתאבון!!

גוואנחה 70% 3 קילו -...

424.90

קלאסיק קפוצ'ינו - מח...

18.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

גליליות פס ופל ממולא...

24.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X