בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

כוסות שוקולד אוכמניות ואמרנה

עוגה טעימה, קלילה, עשירה בטעם אוכמניות ואמרנה, מתאים גם למילוי בתוך תחתיות שוקולד מוכנות.

המרכיבים:
500 גרם גבינת שמנת של פעם
500 גרם מחית דובדבן 70% bakers
125 גרם אבקת סוכר bakers
500 סמ"ק שמנת להקצפה 38%
2 כפות מחית פטל איטלקית bakers
36 טארטלטים משוקולד ריקים למילוי או מבצק פריך bakers
1 קופסא דובדבן אמרנה שלם בסירופ bakers
פניני שוקולד זהב לבן bakers

אופן ההכנה:
מקציפים שמנת מתוקה עד קבלת קצפת יציבה. מניחים בצד.
מקציפים את גבינת השמנת של פעם ומוסיפים: סוכר, תמצית הפטל ואת הסירופ של דובדבן האמרנה ומקציפים לתערובת חלקה ויציבה. לוקחים כ-4 כפות גדושות מהתערובת ומערבבים עם מחית הדובדבנים עד קבלת מרקם אחיד. לאחד מכן מוסיפים את שארית האוכמניות ומערבבים עם מטרפה ידנית עד קבלת מסה אחידה. לוקחים כ-4 כפות גדושות מהקצפת ומקפלים לתוך תערובת האוכמניות על מנת לאפשר למסה להיות יותר אוורירית ולמנוע "נפילה" של הקצפת.
לאחר שהתערובת אחידה לוקחים עוד 2 כפות קצפת ומערבבים שוב עם תערובת הדובדבנים. לאחר מכן, מוסיפים כחצי כמות מדובדבן האמרנה בקופסא ומוסיפים את כל תערובת האוכמניות ומערבבים בתנועות קיפול עם שארית הקצפת עד קבלת מסה אחידה. שמים בתוך כל כוסית שוקולד 2-3 דובדבני אמרנה שלמים, ומזלפים את כל המסה לתוך שקית זילוף ומזלפים עם פיה משוננת תוך כוסות השוקולד או הטארטלטים. מקשטים בפניני שוקולד זהב.
מומלץ להשאיר במקרר ללילה להתייצבות.

בטארטלטים הלבנים זילפתי מעל המילוי גלאסז' לבן.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90

מחית פטל איטלקית 100...

23.90

24 יחידות טארטלט עגו...

29.90

מחית/מלית דובדבן 70%...

26.90

פניני שוקולד קראנץ ז...

17.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X