בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

כוסיות דואט שוקולד פיסטוק

המרכיבים:
4 קופסאות שמנת מתוקה
400 גרם שוקולד לבן אריאגה ולרונה bakers
1/2 כפית תמצית וניל טהורה או משחת וניל bakers (אני מאוד אוהבת לראות נקודות שחורות של משחת הווניל בתוך עוגה לבנה)
2 צנצנות מחית פיסטוק bakers
3 כפות סוכר
שבבי קרמל ("פאייטה פואייטה") ולרונה bakers
60 גרם פיסטוק מולבן
100 גרם סוכר לבן
אופן ההכנה:
להכנת מוס השוקולד הלבן:
מחממים שמנת מתוקה בתוך קלחת על להבה בינונית עד לסף רתיחה (עד שנוצרות בועות מסביב לקלחת), מוריד מהאש. מוסיפים לשמנת את כל השוקולד הלבן ומערבבים עד המסה. מוסיפים את משחת הווניל או התמצית וניל. מצננים במקרר ללילה. יום למחרת מקציפים את מיכל שמנת נוספת עם הגנאש שוקולד לבן שהכנו עד קבלת תערוכת סמיכה ויציבה.
להכנת מוס פיסטוק:
מחממים שמנת מתוקה בתוך קלחת על להבה בינונית עד לסף רתיחה (עד שנוצרות בועות מסביב לקלחת), מורידים מהאש. מוסיפים לשמנת את כל 2 צנצנות הפיסטוק והתמצית ומערבבים עד קבלת מסה אחידה. מצננים במקרר ללילה. יום למחרת מקציפים את מיכל שמנת נוסף עם הגנאש פיסטוק שהכנו עד קבלת תערובת סמיכה ויציאה.
מכניסים את המוסים לשקיות זילוף נפרדות. מזלפים מוס שוקולד לבן, מעליו מפזרים שבבי קרמל ומעל מוס שוקולד פיסטוק ומעל פיסטוק מסוכר.
לפיסטוקים מסוכרים:
מחממים על להבה גבוהה סוכר עד למסה מלאה ואז מוסיפים את הפיסטוקים. מערבבים היטב ומניחים על יריעת סילקון או נייר אפיה להתקשות. מקשטים מעל כל כוס מוס.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

כוסות קינוח בוטיק מנ...

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

פיסטוק 100% פרי 100 ...

39.90 29.90

שבבי קרמל (פאייטה ) ...

34.90 22.90

שוקולד אריאגה לבן 50...

54.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X