בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

כעכעי קשקאבל

כמה דקות לפני פסח, מתכון לכעכעי קשקאבל מלוחים בציפוי שומשום.
קל מאוד להכנה, טעים מאוד. בצק שמרים בלי מנוחה ובלי התעסקות..

רכיבים:
400 גרם קמח T533 bakers
2 כפיות מלח
1/3 כפית סוכר
200 גרם חמאה
8 כפות שמן
25 גרם שמרים יבשים bakers
3 כפות שמנת חמוצה 9%
100 גרם גבינת קאשקאבל מגוררת
לציפוי:
1 ביצה
1 כפית מים
2 כוסות שומשום
אופן ההכנה:
שמים את כל החומרים במיקסר עם וו לישה. לשים עד קבלת בצק אחיד והומגני שנפרד מדפנות הקערה.
לוקחים כל פעם חתיכה מהבצק, מגלגלים לרצועה, חותכים וצרים דוגמאת עיגול. טובלים בביצה טרופה עם המים ובשומשום ושמים על נייר אפיה. אופים 20-25 דקות עד השחמה בתנור בחום של 175 מעלות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מנפת קמח חשמלית...

79.90

קמח לחם מקצועי T553 ...

14.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X