בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מאפינס אגסים ואגוזים

מרכיבים:
300 גרם קמח שקדים bakers
150 גרם קמח תפו"א
1 כפית קינמון
1/2 כפית אגוז מוסקט
115 גרם סוכר חום
400 גרם אגסים מקולפים ללא הליבה קצוצים דק
1 כפית תמצית אגסים
1/2 כוס שוקולד לובקה 70% bakers
100 גרם שקדים עם קליפה טחונים גס
2 ביצים
375 מ"ל חלב
125 גרם חמאה

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-210 מעלות.
משמנים תבנית טפלון של 6 שקעים, מנפים לתוך קערה את שני סוגי הקמח, הקינמון ואגוז המוסקט.
מוסיפים סוכר, אגסים, אגוזי לוז, מערבבים ויוצרים גומה במרכז.
טורפים בקנקן ביצים, חלב, תמצית אגסים ויוצקים לחומרים היבשים.
מוסיפים חמאה מומסת ובוחשים עד עירבוב (יש להימנע מעירבוב יתר, בתערוכת צריכים להישאר גושים).
מעבירים לתבנית וממלאים 3/4 מגובה המאפינס בבלילה. אופים 30 דקות לערך.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד לובקה 70% מוצ...

44.90 34.90

תמצית וניל טהורה 100...

94.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X