בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מאפינס בננה ושוקולד צ'אנק

מאפינס בננה ושוקולד צ'אנק עסיסי במילוי קרם קוקוס ובציפוי קרם פטייסיר בקישוט טוויסטר מריר – מעדן אמיתי.
רכיבים:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
230 גרם סוכר
6 בננות בשלות
3 ביצים גדולות או 4 קטנות
4 כוסות קמח T45 bakers
100 גרם פניני שוקולד צ'אנק bakers
1/2 כפית סודה לשתיה bakers
1 כפית אבקת אפיה bakers
1 כפית תמצית וניל טהורה bakers
3/4 כוס חלב
למילוי:
4 כפות גדושות מחית קוקוס bakers
250 שמנת מתוקה
ציפוי:
6 כפות גדושות מחית קרם פטייסיר מוכן bakers
1 חבילה שמנת מתוקה להקצפה
קוקוס קלוי לקישוט
1 חבילה טוויסטר מריר לבן bakers
אופן ההכנה:
מנפים את הקמח + אבקת אפיה + סודה לשתייה.
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את החמאה והסוכר יחדיו עד עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית.
מוסיפים בהדרגה את הביצים לסירוגין עם הקמחים ומערבבים עד קבלת תערובת אחידה .
מועכים את הבננות למחית ומוסיפים לקרם החמאה בהדרגה בשילוב עם החלב עד קבלת תערובת הומוגנית.
שופכים לתוך המסה את השוקולד צ'אנק ומערבבים מעט.
בעזרת כפית גלידה עם קפיץ יוצקים כף גדושה תערובת לעטרות נייר בתבנית מאפינס.
אופים 170 מעלות כחצי שעה.
כאשר המאפינס מצוננים, מוציאים את המרכז של כל מאפינס בעזרת תפוחן או כף פריזיאן וממלאים במחית קוקוס.
מקציפים את השמנת עד קבלת קרם יציב , מוסיפים את קרם הפטייסיר בתנויות עטיפה, שמים בשקית זילוף עם צינטר משונן ומזלפים מעל המאפינס.
מקשטים עם טוויסטר מריר לבן וקוקוס קלוי.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

קוקוס קלוי 300 גרם...

24.90 12.90

מחית קרם פטיסייר 1 ק...

22.90 14.90

טוויסטר מריר לבן bak...

13.90

אבקת סודה לשתייה 500...

9.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X