בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס

מאפינס בננה ושוקולד צ'יפס עסיסי במילוי קרם קוקוס ובציפוי קרם פטייסיר בקישוט טוויסטר מריר – מעדן אמיתיץ
רכיבים:
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
230 גרם סוכר
6 בננות בשלות
3 ביצים גדולות או 4 קטנות
4 כוסות קמח (480 גרם) bakers T45
100 גרם פניני שוקולד חלב נטרה bakers
1/2 כפית סודה לשתיה bakers
1 כפית אבקת אפיה bakers
3/4 כוס חלב
למילוי:
500 גרם מחית קוקוס bakers
ציפוי:
6 כפות גדושות מחית קרם פטייסיר מוכן bakers
1 חבילה שמנת מתוקה להקצפה
צבע מאכל אדום
1 חבילה ורד לבן מריר bakers

אופן ההכנה:
מקציפים את החמאה והסוכר יחדיו עד קבלת תערובת תפוחה ואוורירית. מוסיפים בהדרגה את הביצים ומערבבים עד קבלת תערוכת אחידה ותפוחה. מועכים את הבננות למחית ומוסיפים לקרם החמאה. מנפים ומוסיפים לסירוגין את הקמח + אבקצ אפיה + סודה לשתייה בהדרגה בשילוב עם החלב עד קבל תתערובת הומוגנית. שופכים לתוך המסה את השוקולד צ'יפס ומערבבים מעט. בעזרת כפית גלידה עם קפיץ יוצאים כף גדולה תערובת לעטרות נייר בתבנית מאפינס. אופים 170 מעלות כחצי שעה. כאשר המאפינס מצוננים, מוציאים את המרכ של כל מאפינס בעזרת תפוחן או כף פריזיאן וממלאים במחית קוקוס. מקציפים את קרם הפטייסיר, והשמנת יחדיו לקבלת קרם יציב , נועצים קיסם בצבע המאכל ומערבבים בשמנת ומזלפים מעל המאפינס.
מקשטים עם ורד מריר לבן.

בתאבון!!

מחית קוקוס 500 גרם...

13.90

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

שוקולד צ'יפס חלב 250...

18.90

מחית קרם פטייסיר 1 ק...

22.90

צבע מאכל ג’ל אדום אק...

19.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X