בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מאפינס היער השחור

מאפינס שוקולד עשיר ממולא במחית דובדבנים עשירה ומצופה בקרם פטייסיר ודובדבן, מקושט בדובדבנים טריים.
המרכיבים למאפינס: לקרם פטיסייר דובדבן:
200 גרם שוקולד מריר 60% אייקם bakers
4 כפות גדושות מחית דובדבן 70% bakers
200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
6 כפות גדושות אבקת קרם פטייסיר bakers
180 גרם סוכר 2 מיכלי קצפת להקצפה 38%
5 ביצים מופרדות
1 כף תמצית וניל bakers
1 כפית תמצית דובדבן bakers
180 גרם קמח + 1 כף קורנפלור bakers
1 כפית אבקת אפייה bakers
1/2 כפית מלח
1 קופסא מחית דובדבן 70% bakers
לעיטור:
צינטר משונן bakers
שקית זילוף חד פעמית גדולות bakers
מיקס פניני קראנץ מעורב bakers

אופן הכנת הבצק:
ממיסים את השוקולד על בן מרי או במיקרו בפולסים כמה דקות עד להמסה מלאה. מערבבים את הקמח, קורנפלור ואבקת האפייה יחד ומנפים במנפת קמח. מקציפים את החמאה עם חצי מכמות הסוכר עד קבלת תערובת אוורירית. מוסיפים את החלמונים בהדרגה והתמציות טעם עד קבלת מסה אחידה, תפוחה והומוגנית. מקציפים את החלבונים עם שארית הסוכר עד קבלת קצף יציב ורך. מוסיפים בהדרגה ולסירוגין את תערובת היבשים ואת תערובת החלבונים עד קבל מסה אחידה. נעזרים בכף גלידה גדולה על מנת לשפוך לכל מאפינס כף ממסת השוקולד. שמים בשקית זילוף מחית דובדבו לאפיה ומזלפים במרכז כל קאפקייס. אופים בתנור 180 כ-20-30 דקות עד שהקיסם הננעץ במרכז המאפינס יוצא יבש. מצננים לחלוטין.
להכנת הקרם:
מקציפים את השמנת להקצפה במיקסר ובהדרגה מוסיפים את קרם פטייסיר עד קבלת קצף יציב ואחיד. מוסיפים את מחית הדובדבן ומערבבים עד קבלת מסה הומוגנית. מזלפים בעזרת צינטר משונן מעל המאפינס ומעטרים בפנינ קראנץ לבנים,

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

צינטר מספר 2A ארה"ב ...

12.90

שקיות זילוף חד פעמיו...

18.90

מחית/מלית דובדבן 70%...

26.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

קורנפלור 1 ק"ג...

10.90

תמצית דובדבן טהורה...

20.90

אייקם מריר 61% 500 ג...

30.90

מיקס פניני קראנץ מעו...

9.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X