בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מאפינס משמשים מיובשים ושטרוייזל

מתכון שמבטיח ריחות מדהימים בבית שאף אחד לא יוכל להתעלם מהם אפילו לא השכנים (מנסיון!!)

מרכיבים:
225 גרם קמח ללא גלוטן (ניתן למצוא בחנויות טבע)
150 גרם קמח שקדים
115 גרם סוכר
1 כפית תמצית משמשים
50 גרם צימוקים שהושרו במים, נשטפו והושרו בתמצית משמש
110 גרם משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
2 ביצים
250 מ"ל חלב
100 גרם חמאה מומסת

לפירורי השטרוייזל:
1 כף קמח שקדים
2/1 כפית קינמון טחון
4/1 כפית אגוז מוסקט מגורר
25 גרם סוכר חום
25 גרם סוכר רגיל
20 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 210 מעלות. בקערה מערבבים את הקמח, סוכר, צימוגים, משמשים, עושים גומה באמצע הקערה. את הביצים והחלב מערבבים ויוצקים לתוך הגומה יחד עם החמאה המומסת. לא לבחוש יותר מדי, בתערובת צריכים להישאר גושים. מעבירים את העיסה לתבנית מאפינס וממלאים 3/4 גובה.

הכנת השטרוייזל:
מכניסים את כל החומרים לקערה קטנה ומערבבים היטב. זורים על העיסה שבתבנית ומהדקים בעדינות. אופים 20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי. משאירים את המאפינס 5 דקות בתבנית ומוציאים ומצננים על רשת צינון.

בתאבון!!

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X