בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

בראוניז פירות יער קרמל

שכבת עוגיות שוקולד ציפס במילוי עוגיות אורירו ושכבת שוקולד ופירות יער …

מסת עוגיות שוקולד צ'יפס:
92 גרם חמאה מומסת
93 גרם סוכר
60 גרם סוכר חום
1 ביצה
1 כף משחת ווניל טהורה bakers
180 גרם קמח
1/2 כפית סודה לשתייה
200 גרם שוקולד צ'יפס מריר bakers
3 כפות טחינה גולמית

2 חבילות עוגיות אוררו או עוגיות חגיגה וניל של עלית
תבנית 23*23 קיצ'ן וורקס bakers

אופן ההכנה:
מנפים את הקמח, אבקת סודה לשתייה יחדיו במנפת קמח.
מערבבים יחד את החמאה ושני סוגי הסוכרים יחדיו.
מוסיפים ביצה, משחת ווניל וטחינה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים. מוסיפים שוקולד צ'יפס ומערבבים עד איחוד. עוטפים בניילון נצמד ומקררים במקרר חצי שעה.

מסת הבראוניז פירות יער קרמל:
100גרם שוקולד לובקה 70% bakers
50 גרם שוקולד טיביטה ולרונה 60% bakers
3 ביצים
120 גרם חמאה
165 גרם סוכר
1 כף מחית קרמל bakers
100 גרם קמח עוגות T45
1 כף קקאו
2 כפות מחית פירות יער איטלקית bakers
ממיסים במיקרו חמאה ושוקולד בפולסים עד המסה. מוסיפים את הסוכר, ביצים, פירות יער וקרמל. מערבבים למסה אחידה ומוסיפים קמח וקקאו מנופים. מערבבים לתערובת אחידה.

הרכבת העוגה:
שופכים על התבנית את תערובת בצק העוגיות. מרדדים עם הידים לתערובת אחידה בכל דפנות התבנית.
מניחים מעל עוגיות אוררו בצפיפות.
שופכים מעל את מסת הבראוניז.
אופים בחום של 170 מעלות כ 25-30 דקות.
המסה צריכה להיות יציבה בדפנות ועדיין רכה מעט במרכז.
מצננים לגמרי. חותכים, אוכלים ונהנים 

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

אבקת קקאו הולנדי 500...

29.90

מחית פירות יער איטלק...

18.90

שוקולד לובקה 70% מוצ...

31.90

מחית קרמל 250 גרם - ...

26.90

שוקולד טיביטה 70% ול...

52.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X