בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מאפינס פרג מועשר בחלבון ללא סוכר

את המתכון הזה פיתחתי כדי לנסות ולייצר ליין של קינוחים יותר בריאים, שמכילים יותר חלבון, פחות פחמימות ופחות סוכרים.
שתוכל גם להתאים גם כחטיף קל לפני או אחרי אימון. מוזמנים להנות, זה ממש טעים.

המרכיבים:
100 גרם קמח שיפון
50 גרם קמח לבן T45
50 גרם קוואקר טחון במעבד לאבקה
3 כפות תחליף סוכר bakers
1 כפית תפוז גרוס bakers או גרידת תפוז (אם רוצים מתכון לגמרי ללא סוכר)
קורט סודה לשתייה bakers
1/4 כפית אבקת אפייה bakers
2 כפות פרג טחון
100 גרם שמן
105 גרם רסק תפוחים או אגסים טבעי
1 ביצה
1 חלבון
80 מ"ל ריוויון
2 סקופים של אבקת חלבון בטעם שוקולד או וניל

אופן ההכנה הכי פשוט בעולם:
מערבבים את כל האבקות יחדיו. יוצרים גומה באמצע ושופכים את כל החומרים הרטובים. מערבבים עד קבלת תערובת אחידה ומעט גושית. יוצקים לתוך תבנית קאפ קייקס משומנת או עם עטרות נייר 3/4 גובה.
אופים 200 מעלות כ 25 דקות.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

מחית תפוזים גרוס 250...

21.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X