בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

  

מאפינס קרמבו ללא סוכר

קרמבו קר מצופה שוקולד מריר ומכיל בתוכו שוקולד לבן, והכול ללא סוכר, קל מאוד, וכמובן טעים מאוד.
המרכיבים:
6 חלמונים
400 גרם שוקולד לבן ללא סוכר מומס
2 מיכלי שמנת מוקצפת
1 חבילת עוגיות ביסקוויטים עגולות גדולות ללא סוכר (*טיפ)
1/3 כוס תחליף סוכר
תבנית סילקון בצורת קרמבו ( לא חובה)
200 גרם שוקולד מריר 61% ללא סוכר bakers מומס לציפוי

אופן ההכנה:
שמים את השוקולד המומס בקערת מיקסר ומתחילים להקציף במקצף.
מוסיפים באיטיות ובהדרגה את החלמונים ומעבדים לתערובת חלקה.
מניחים בצד.
מקציפים את השמנת עם תחליף הסוכר עד קבלת קצף יציב.
מאחדים בהדרגה ובתנועות קיפול את מסת השוקולד ומסת הקצפת עד קבלת תערובת חלקה.
לוקחים ביסקוויט ומניחים על תבנית, מכניסים צינטר חלק לתוך שקית זילוף ומזלפים את הקרם על הביסקוויט. מכניסים להקפאה למשך שעה לפחות.
חוזרים על אותו תהליך עם כל הביסקוויטים עד שהקרם נגמר.
לאחר קירור במקפיא, מוציאים את הקרמבו ומצפים בשוקולד המריר המומס (השוקולד יתקשה מיד בגלל מגע ישיר בין קור לחום).
• טיפ – מי שרוצה לוותר על הביסקוויט יכול לחתוך עוגה ללא סוכר בעזרת רינג בקוטר 10 ס"מ ולהניח בתחתית הקרמבו.
• במידה ועובדים עם תבנית סילקון עובדים בצורה הפוכה: מזלפים את הקרם לתוך התבנית ובסיום מניחים מעל ביסקוויט או עיגול בקוטר 10, מקפיאים כשעה ומצפים באותה דרך.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד ICAM מריר לל...

84.90

תחליף סוכר 400 גרם...

23.90

תחליף סוכר 800 גרם...

44.90

צינטר חלק לזילוף קטן...

14.90

תבנית סיליקון קרמבו ...

54.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X