בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מאפינס שוקולד קטיפה אדומה קטלני!

מאפינס רכים, שוקולדים, טעימים, פשוט ממכרים. חייבים…אבל חייבים…לנסות!
רכיבים:
83 גרם אבקת קקאו הולנדי bakers
3/4 כוס מים חמים
360 גרם קמח bakers T45
1 כפית סודה לשתייה bakers
1 כפית אבקת אפיה bakers
11/4 כפיות מלח
340 גרם חמאה
21/4 כוסות סוכר
4 ביצים בטמפרטורת החדר
11/2 כף תמצית וניל טהורה bakers
1/2 כוס ריוויון
1/2 כוס שמנת חמוצה
2-3 טיפות צבע מאכל אדום באבקה bakers
לציפוי:
390 גרם שוקולד מריר טיביטה 58% bakers
2 כוסות שמנת מתוקה
1/4 כוס סירופ תירס bakers
אופן ההכנה:
בתבנית מאפינס מניחים עטרות נייר או לחילופין משתמשים בתבניות סילקון. מערבבים יחד את כל החומרים היבשים ומנפים יחד במנפת קמח. מערבבים יחד את הריוויון, שמנת חמוצה ותמצית הווניל וטיפות צבע המאכל עד קבלת מסה אדומה.
במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה בטמפרטורת החדר + סוכר עד קבלת תערובת אוורירית ותפוחה. מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הביצים, עד קבלת מסה אחידה. מוציאת את המסה מהמיקסר. מוסיפים למסת החמאה את הקמחים לסירוגין עם תערובת השמנת החמוצה בערבוב ידני בעזרת מרית. מחלקים לתבנית מאפינס ואופים 180 מעלות כ-15-20 דקות. מצננים על רשת צינון.
להכנת הציפוי:
מחממים את השמנת יחד עם סירופ התירוס לסף רתיחה (עד שיש בועות מסביב לקלחת), מורידים מיד מהאש. מוסיפים את השוקולד ותמצית השוקולד ומערבבים עד קבלת מדה אחידה. מצננים ותוך עדי צינון מערבבים כל 15 לערך עד שמתקבלת מסה מעט סמיכה. מכניסים לשקית זילוף ומזלפים מעל המאפינס. מקשטים במסגרת מאפינס.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

שוקולד טיביטה 58% ול...

44.90

סירופ תירס 947 מ"ל...

42.90

צבע מאכל אדום באבקה ...

18.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

אבקת קקאו הולנדי 250...

16.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X