בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מוס גבינה פיסטוק ואמרנה

מוס גבינה עם שכבת פיסטוק, שכבת שרי מניה ואמרנה בציפוי פיסטוק ותלתלי שוקולד לבן

המרכיבים:
לבסיס:
בצק פריך אפוי 180 מעלות כ 20 דקות או 1 חבילה פירורי ביסקוויט מעורבב עם 5 כפות חמאה.
אם מכינים פריך לאפות ולצנן לחלוטין, אם מכינים פירורי ביסקוויט לערבב את שני המרכיבים יחדיו, מטביעים מעל עוגיות אוראו ומקרר 30 דקות.
על הפאי מניחים עוגיות אוראו

המרכיבים למוס:
1 צנצנת מחית פיסטוק 100% bakers
5 יח' עוגיות אוראו
1 חבילת גבינת מסקרפונה
150 אבקת סוכר bakers
1 כפית משחת ווניל bakers
1.5 כפות שטוחות קרם פטייסיר bakers
400 סמ"ק שמנת מתוקה
1/2 כפית תמצית פיסטוק bakers
2 כפות מחית שרי מניה איטלקית bakers
1/2 כפית תמצית פטל טהורה bakers
1 חבילה דובדבן אמרנה bakers
לדקורציה:
5 כפות מירור bakers
1 קופסא תלתלי שוקולד bakers
1.5 כף פיסטוק 100% bakers

להכנת המוס:
מערבבים גבינה עם משחת ווניל.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הקרם פטייסיר ואבקת הסוכר לקבלת קרם יציב.
מערבבים את הגבינה עם מסת השמנת.
מחלקים את התערובת לשני חלקים:
לחלק אחד מוסיפים 2 כפות גדושות מחית שרי מניה, ותמצית פטל. מערבבים, שמים על התחתית, מיישרים עם פלטה מדורגת ומוסיפים דובדבנים בצורה רנדומלית בכל העוגה ועוטפים במעט מהתערובת.
לחלק השני מוסיפים 2 כפות מחית פיסטוק ותמצית פיסטוק ומורחים מעל מסת השרי מניה אמרנה.
מערבבים מירור מחומם כ 10 שניות במיקרו, ומוסיפים 1 כף מחית פיסטוק, מערבבים ומורחים מעל העוגה. מקשטים בתלתלי שוקולד לבן.
מקררים לילה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

היכנסו לקבוצה שלנו:ממלכת האופים – הכל על אפייה והתיעצו לגבי כל נושא הקשור לאפייה

בתאבון!!

פלטה מדורגת ברוקס 25...

19.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

מחית שרי מניה איטלקי...

14.90

מחית פיסטוק 100% פרי...

37.90

דובדבן אמרנה 400 גרם...

44.90

קישוטי תלתלי שוקולד ...

13.90

מירור נטרלי 500 גרם...

22.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X