בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

קינוח תאווה בשכבות

מוס איזליה, מחית פרי פסיפלורה, קרם שמנת עם כדורי קרמל קראנץ פסיפלורה.. 

מזהירה מראש: יש מצב שמי שיטעם יתעלף לכם בסלון, אל תגידו שלא אמרתי.. 😉

המרכיבים למוס האיזיליה:

250 סמ"ק שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד איזיליה ולרונה bakers

100 גרם מחית נוגט ולרונה bakers

אופן ההכנה:

לחמם שמנת לסף רתיחה. להוריד מהאש.

להוסיף שוקולד ולערבב עד המסה,להוסיף פרלינה ולערבב.

לקרר לילה במקרר או 4 שעות במקפיא ולהקציף.

להקציף 60 גרם קצפת עד קבלת קצפת יציבה.

לאחד את הקצפת ומוס האיזיליה. לשים בשקית זילוף בינונית.

המרכיבים לכדורי פסיפלורה קראנץ:

50 גרם חמאה מומסת

100 גרם שוקולד פסיפלורה ולרונה bakers

150 גרם שבבי פאייטה פואייטה ולרונה bakers

לערבב את כל הרכיבים יחד. להמתין מספר דקות. ליצור כדורים ביד ולשים במקרר להתקשות.

מחית פרי פסיפלורה:

1 קופסא מחית פרי פסיפלורה bakers

קרם שמנת:

250 סמק שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

1 כף שטוחה אבקת קרם פטייסיר bakers

1 כפית משחת ווניל bakers

5 כפות גדושות שמנת חמוצה

מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, משחת הווניל ואבקת קרם הפטייסיר עד קבלת קצפת יציבה אך עדיין רכה. מוסיפים את השמנת החמוצה.

הרכבת הקינוח:

בתחתית הכוס שמים מעט ממוס האיזיליה, מעל שמים ככף ממחית פרי הפסיפלורה, מעל שמים 2 כפות קרם שמנת, עליו 2 כדורי פסיפלורה קראנץ צמודים לדפנות הכוס, מעל עוד מעט קרם שמנת, כף מחית פסיפלורה ומקשטים עם כדור קראנץ וקישוט שוקולד.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

משחת ווניל 60 גרם ממ...

29.90

שבבי קרמל (פאייטה ) ...

29.90

שוקולד 200 גרם איזיל...

39.90

פרלינה ולרונה 250 גר...

44.90

מחית פרי פסיפלורה - ...

22.90

שוקולד פסיפלורה VLRO...

20.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X