בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מלבניות ליים חמצמצות

בצק חמאה מושחם במלית ליים חמצמצה וטעימה
טיפים של השפית שלנו בסוף המתכון תהנו

בצק מנדלברויט מושחם:
170 גרם חמאה מומסת
1/2 כוס אבקת סוכר bakers
קורט מלח
180 גרם קמח (11/2 כוס) bakers
תבנית 24*24 קיצ'ן וורקס bakers נון סטיק.

אופן ההכנה:
בקלחת על להבה בינונית נמוכה מחממים את החמאה תוך כדי עירבוב מתמיד עד שמשחים ומקבל גוון קרמלי. מכבים את האש ומצננים לחלוטין.
מנפים את הקמח, במנפת קמח. מוסיפים מלח ואבקת סוכר.
שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והקמח מלח ואבקת הסוכר. מערבבים עד קבלת בצק אחיד (המרקם דומה לקרם חמאה). מקררים חצי שעה במקרר.
לוקחים את הבצק ומפוררים ביד. מרססים בספרי שמן תבנית אפייה מרובעת 24*24 ומשטחים את הבצק על התבנית בצורה אחידה.
אופים 180 מעלות כ 20 דקות עד השחמה. להוציא ולהוריד טמפרטורה של התנור
ל 150 מעלות.

מלית הליים:
6 ביצים
1 חלמון
קורט מלח
60 גרם קמח עוגות bakers T45
400 גרם סוכר
1 כוס מיץ ליים סחוט טרי
1 כף שטוחה לימון גרוס bakers
1 חבילה אבקת סוכר להקפאה bakers לאיבוק מעל
לערבב את כל החומרים חוץ מאבקת הסוכר יחדיו היטב לקבלת תערובת אחידה. לשפוך על הבצק המוכן החם שיוצא מהתנור. לאפות עוד 30 דקות ולצנן לגמרי.

לפזר אבקת סוכר להקפאה על העוגה. לחתוך למלבנים ולשמור בקירור עד כשבועיים.

• אני ממליצה על אבקת סוכר להקפאה כי היא נשארת יפה ולבנה על העוגיות.
אפשר להחליף את אבקת הסוכר גם באבקת סוכר רגילה אבל היא תיספג בעוגה לאחר כמה דקות.

• ניתן להחליף את מיץ הליים הטרי במיץ לימון או במיץ תפוזים טרי.
במידה ומשתמשים במיץ תפוזים משתמשים במחית תפוזים גרוס
במקום לימון גרוס באותה כמות ומפחיתים מכמות הסוכר. במקום 400 גרם שמים 200 גרם.

בתאבון!

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

32.90

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

תבנית אפיה מרובעת נו...

46.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

הירשמו לניוזלטר שלנו

וקבלו מאיתנו הדרכות מעשירות, מתכונים מנצחים
ומידע על המבצעים הכי שווים לפני כולם!
לא כרגע
X