בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מעדן אגוזים ושרי מניה

עוגיות בצק פריך עם חמיצות מתקתקה ומילוי עשיר של אגוזים – עוגיות מענגות, מממכרות וטעימות במיוחד. אחד מהעוגיות היותר מדהימות של השפית שלנו טלי שני – מומלץ בחום!

לבצק:
125 גרם סוכר
250 גרם חמאה
2 ביצים
500 גרם קמח לבן
1/2 כפית משחת וניל bakers

למילוי:
400 גרם מרציפן אגוזי לוז 67% bakers
250 גרם סוכר
3 ביצים
קורט מלח
100 גרם אגוזי לוז
100 גרם שקדים
100 גרם פיסטוק
1/2 כפית תמצית אגוזים טהורה bakers
גרידת לימון, מעט מלח
1 צנצנת מחית שרי מניה bakers

לקרם שנטילי שוקולד חלב:
1 גרם ג'לטין bakers + 5 גרם מים
10 גרם סוכר אינוורטי bakers
200 גרם שמנת מתוקה
110 גרם שוקולד חלב 40% JIVARA ולרונה bakers
סוכריות פנינה bakers

אופן ההכנה:
במיקסר בוו גיטרה מערבבים קמח, אבקת סוכר עד קבלת תערובת הומוגנית. מוסיפים חמאה ומערבים עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים ביצים ומשחת וניל ומערבבים עד קבלת תערובת בעלת מרקם פירורי גדול. מוציאים מהמיקסר ולשים מעט עד קבלת תערובת אחידה. מקררים חצי שעה במקרר.
משטחים את הבצק על תבנית אפיה ודוקרים בעזרת דוקרן בצק או מזלג.
אופים את הבצק 20 דקות עד קבלת בצק מעט שחום ומצננים בטמפרטורת החדר. מורחים על הבצק שרי מניה.

להכנת המילוי:
טוחנים את הפקאנים, אגוזי לוז ופיסטוק יחדיו לתערובת אחידה פירורית.
במיקסר בוו גיטרה מקציפים מרציפן, ביצים, מלח, תמצית אגוזים, עד קבלת מסה הומוגנית ואוורירית.
מוסיפים את האגוזים הטחונים ומערבבים.
מורחים את המילוי על הבצק הפריך המרוח בריבה ואופים 200 מעלות כ 20 דקות עד אשר העוגה משחימה. מצננים מעט.

מכינים את קרם שנטילי חלב:
מערבבים ג'לטין עם מים בקערה.
שמים שוקולד במד ליטר.
בקלחת מחממים שמנת + סוכר אינוורטי לסף רתיחה, מורידים מהאש, מוסיפים ג'לטין ומערבבים עד המסה מלאה.
שופכים את התערובת על השוקולד ומערבבים עם בלנדר מוט או במטרפה עד המסה.
מקררים את התערובת 24 שעות ומקציפים. מזלפים עם צינטר עלה לדוגמאת תחרה. מקשטים בסוכריות פנינה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מרציפן 1 קילו 67% שק...

94.90

משחת ווניל 60 גרם ממ...

31.90

תמצית אגוזי לוז טהור...

24.90

מחית שרי מניה 250 גר...

59.90 39.90

צינטר עלה מספר 113 C...

14.40

שקיות זילוף חד פעמיו...

16.90

שוקולד JIVARA 40% - ...

39.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X