בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מקרון פיסטוק ומרמלדת אמרנה

המרכיבים:
90 גרם חלבון (2 חבלונים מביצים גדולות)
110 גרם אבקת שקדים bakers
200 גרם אבקת סוכר bakers
30 גרם סוכר
צבע מאכל ירוק ג'ל bakers

למלית השוקולד:
250 סמ"ק שמנת מתוקה
500 גרם שוקולד לבן אייקם bakers

למלית הפיסטוק:
250 סמ"ק שמנת מתוקה
2 צנצנות מחית פיסטוק 100% bakers
2 כפות גדושות אבקת קרם פטייסיר bakers
200 גרם שוקולד לבן אייקם bakers

למלית שוקולד מרמלדה:
250 סמ"ק שמנת מתוקה
150 גרם מרמלדת אמרנה איטליה bakers
150 גרם שוקולד מריר 60% לובקה bakers

אופן ההכנה:
את החלבונים מיישנים כלומר: מניחים את חלבון הביצה בקופסא אטומה בטמפרטורת החדר ביומיים לפני השימוש (אל תדאגו החלבונים לא יתקלקלו).
לפי ששופכים את החלבונים למיקסר מוודאים כי יש לנו 90 גרם חלבון.
במעבד מזון בעל להב מתכת טוחנים את קמח השקדים ואבקת הסוכר בפולסים עד קבלת מרקם אחיד ודק במיוחד.
מסננים את התערובת פעם אחת, זורקים את שאריות השקדים שלא עברו דרך המסננת (בין כפית לכף) ומסננים שוב וזורקים שוב שארית שנשארת במסננת (בין כף לכפית).
מקציפים את החלבונים כדקה וחצי ואז מוסיפים את הסוכר ומקציפים עוד בערך דקה עד שמתקבל קצף בדרגת "קצף גילוח" (קצף שלא קשה מדי וגם לא רך מדי), מוסיפים צבע מאכל ירוק (אפשר לשחק עם צבעים שונים).
מוסיפים בהדרגה את תערובת השקדים והסוכר לקצף ומקפלים בעדינות (הנפח של המסה ירד, זה תקין), עד שמתקבלת מסה אחידה.
מכניסים את מסת המקרונים לשקיף זילוף בעלת פיה חלקה ומזלפים את המקרון בתבנית מקרונים או בתבנית סילקון.
תופקים את תבנית הסילקון מספר פעמים על המשטח (המקרונים יתפשטו מעט). משאירים את תבניות המקרונים שעה וחצי בטמפרטורת החדר לפני אפיה.
מחממים את התנור על חום של 150 מעלות טורבו וכאשר התנור חם מכניסים את המקרונים ל-16 דקות אפיה כאשר לאחר 8 דקות הופכים את התבנית לצד השני ואופים עוד 8 דקות.
מצננים לחלוטין.
מזלפים מעל מקרון את המילוי הנבחר ומעליו מניחים מקרון נוסף.

למלית הפיסטוק:
מחממים שמנת לסף רתיחה, מורידים מהאש ומוסיפים את השוקולד על המסה, מוספים את המחית פיסטוק ומערבבים היטב, מוסיפים את קרם הפטייסיר ומערבבים עד להמסה מלאה של האבקה. מכניסים לתוף שקית זילוף ומקררים שעתיים-שלוש עד לזילוף.

למלית שוקולד קברנה:
מחממים את השמנת לסף רתיחה. מורידים מהאש ומוסיפים שוקולד וריבת תות קברנה עד לקבלת תערובת אחידה. מצננים. מכניסים לתוך שקית זילוף ומקררים במקרר כשעתיים-שלוש עד לזילוף.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מרמלדה אמרנה 30% פרי...

29.90

אייקם לבן 500 גרם אי...

30.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

שוקולד לובקה 60% מוצ...

29.90

אבקת קרם פטייסיר פרו...

17.90

פיסטוק 100% טהור 1 ק...

219.90

טוש צבע מאכל ירוק Ma...

14.90

צינטר חלק לזילוף קטן...

14.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X