בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

מתכון לעוגיות אורשקי רוסיות

הישר מהמטבח הרוסי – עוגיות בצורת אגוזים (שמכינים על מחבת במקום בתנור) במילוי קרם עשיר שדומה בטעמו לריבת חלב.
מומלץ להשתמש במחבת פנקייק או מחבת מיוחדת לעוגיות אורשקי ולרסס בתרסיס שמן את העיגולים של המחבת.

מצרכים:
2 ביצים
1/2 כוס סוכר או 100 גרם אבקת סוכר bakers
3 כוסות קמח עוגות מקצועי T45 – צרפת bakers
1/2 כפית מלח
250 גרם חמאה
2 כפות תמצית וניל bakers
2 כפות מיץ לימון
1/2 כפית שטוחה סודה לשתייה bakers
קופסת שימורים (380 גרם) חלב מרוכז או ריבת חלב bakers
150 גרם אגוזי מלך
מחבת אגוזים bakers

אופן הכנה:
• ממיסים חמאה ומוסיפים את הסוכר (או אבקת הסוכר). מערבבים היטב.
• מוסיפים קורט מלח וממשיכים לערבב.
• מוסיפים סודה לשתייה, מיץ לימון, ביצים, תמצית וניל וקמח ולשים לבצק אלסטי.
• יוצרים כדורים קטנים בגודל אגוז ושמים בתבנית או צלחת.
• מחממים מחבת אגוזים על אש בינונית ומניחים בפנים את כדורי הבצק. סוגרים את המחבת עם מכסה.
• אופים במשך 2-3 עד שהעוגיות מתנפחות (כמו פנקייק). אחרי 3 דקות בערך בודקים שהכדורים קיבלו צבע חום בהיר ומורידים מהאש. מכינים את שאר העוגיות (כ-40).
• הכנת המילוי – מבשלים חלב מרוכז בפחית סגורה כחצי שעה בתוך אמבט מים או לחלופין משתמשים בריבת חלב bakers
מצננים ופותחים את הפחית חלב מרוכז ומערבבים עם אגוזים קצוצים (אפשר להשתמש במקום אגוזים קצוצים בביסקוויטים טחונים – אני השתמשתי 1
בביסקוויטים עם פצפוצי שוקולד). ומורידים מהאש. מקררים מעט.
• ממלאים ומרכיבים את העוגיות אחת על השניה.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

קמח עוגות מקצועי T45...

19.90

תמצית וניל טהורה 50 ...

56.90

אבקת סודה לשתייה 500...

8.90

מחית ריבת חלב חלבי 1...

27.90

מחבת אגוזים כפול (8 ...

116.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X