בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

נפוליאון וניל ופירורים

עוגת נפוליאון טעימה וקלה. עדיף להכין את העוגה ולהניח לילה בקירור ואז הטעמים בעוגה מתחזקים ושכבות העוגה הופכות לרכות ונפלאות.

מרכיבים:
לבצק:
2 ביצים בטמפרטורת החדר
1/2 כוס קמח שקדים bakers
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח
1/3 כפית אבקת אפיה bakers
2 חלבונים בטמפרטורת החדר
1/2 כפית תמצית שקדים bakers
קורט מלח
4 כפיות אבקת סוכר bakers
1 כף שמן קנולה

למילוי:
250 סמ”ק שמנת מתוקה להקצפה
240 גרם חלב
90 גרם אבקת קרם פטייסיר bakers
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר לקציפה בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הקמח ואת קמח השקדים לתערובת ומערבבים בתנועות קיפול.
מקציפים את החלבונים עם 4 כפות הסוכר ומקציפים לקצפת תפוחה.
מניחים נייר אפיה על 2 תבניות מלבניות.
מערבבים את שתי המסות יחדיו לקבלת תערובת הומוגנית מחלקים את המסה לשניים ושופכים לתוך תבניות מלבניות ואופים עד השחמה, בערך 10-15 דקות. מצננים.
מקפלים בעדינות את הרולדה שנוצרה מנייר האפיה וחותכים כל רולדה ל-2 חלקים.

להכנת המילוי:
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עם החלב, תמצית וניל ואבקת קרם פטייסיר עד קבלת תערובת יציבה.

הרכבת העוגה:
על שכבת רולדה אחת מניחים קרם בשכבה אחידה של 1/2 ס”מ, מיישרים עם פלטה, מפזרים מעל פירורי עוגיות. מניחים מעל רולדה נוספת, מעל מניחים קרם נוסף בעובי 1/2 ס”מ ומעליו פירורים וחוזרים כך שוב על הפעולה עד שמסיימים את כל הקרם והרולדות, השכבה האחרונה צריכה להיות עם קרם ומעליו פירורים. מקשטים במניפות שוקולד.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית שקדים טבעית...

20.90

אבקת קרם פטיסייר פרו...

29.90 19.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אבקת סוכר 800 גרם...

19.90 12.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90 34.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
X