בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

נפוליאון וניל ופירורים

עוגת נפוליאון טעימה וקלה. עדיף להכין את העוגה ולהניח לילה בקירור ואז הטעמים בעוגה מתחזקים ושכבות העוגה הופכות לרכות ונפלאות.

מרכיבים:
לבצק:
2 ביצים בטמפרטורת החדר
1/2 כוס קמח שקדים bakers
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח
1/3 כפית אבקת אפיה bakers
2 חלבונים בטמפרטורת החדר
1/2 כפית תמצית שקדים bakers
קורט מלח
4 כפיות אבקת סוכר bakers
1 כף שמן קנולה

למילוי:
250 סמ"ק שמנת מתוקה להקצפה
240 גרם חלב
90 גרם אבקת קרם פטייסיר bakers
1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה:
מחממים את התנור ל-200 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר לקציפה בהירה ותפוחה.
מוסיפים את הקמח ואת קמח השקדים לתערובת ומערבבים בתנועות קיפול.
מקציפים את החלבונים עם 4 כפות הסוכר ומקציפים לקצפת תפוחה.
מניחים נייר אפיה על 2 תבניות מלבניות.
מערבבים את שתי המסות יחדיו לקבלת תערובת הומוגנית מחלקים את המסה לשניים ושופכים לתוך תבניות מלבניות ואופים עד השחמה, בערך 10-15 דקות. מצננים.
מקפלים בעדינות את הרולדה שנוצרה מנייר האפיה וחותכים כל רולדה ל-2 חלקים.

להכנת המילוי:
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת עם החלב, תמצית וניל ואבקת קרם פטייסיר עד קבלת תערובת יציבה.

הרכבת העוגה:
על שכבת רולדה אחת מניחים קרם בשכבה אחידה של 1/2 ס"מ, מיישרים עם פלטה, מפזרים מעל פירורי עוגיות. מניחים מעל רולדה נוספת, מעל מניחים קרם נוסף בעובי 1/2 ס"מ ומעליו פירורים וחוזרים כך שוב על הפעולה עד שמסיימים את כל הקרם והרולדות, השכבה האחרונה צריכה להיות עם קרם ומעליו פירורים. מקשטים במניפות שוקולד.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

תמצית שקדים טבעית...

20.90

אבקת קרם פטייסיר פרו...

17.90

אבקת אפיה 400 גרם...

9.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90

קמח שקדים מולבנים 40...

46.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X