בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

סברינה שוקולד ושוקולד צ'יפס

המרכיבים:
240 גרם קמח T45 צרפתי bakers
12 גרם שמרים יבשים bakers
2 כפות סוכר
8-10 כפות חלב
3 ביצים
85 קרם חמאה מומסת
קורס מלח
1/2 כפית לימון גרוס bakers
100 גרם שוקולד מריר קראה 53% bakers
1 כפית תמצית רום טהורה bakers
קצפת ממותקת
2 כפות מחית שקדים bakers

לסירופ הסוכר:
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
1/2 כפית לימון גרוס
11/2 כפית תמצית רום טבעית bakers

לקישוט:
2 כפות אבקת קרם פטייסיר bakers
1 מיכל קצפת להקצפה
תלתלי שוקולד מריר bakers

אופן ההכנה:
מערבבים את חצי כוס מקמח עם השוקולד צ'יפס ומניחים בצד. את שארית הקמח מערבבים עם השמרים היבשים, מוסיכים סוכר, ולימון גרוס ומערבבים. מוסיפים את המלח, החמאה המומסת, תמצית הרום, הביצים והחלב. מוסיפים את שוקולד הצ'יפס, ממרח שקדים ושארית הקמח. לשים לקבלת בצק אחיד ומעט רך. משמנים ומקמחים תבנית סברינה (ניתן להשתמש בתבניות סילקון בצורת סברינה להכנת מנות אישיות). יוצקים פנימה את מסת הסברינה 2/3 מגובה התבנית ומטלטלים מעט להוצאת בועות אוויר. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעתיים במקום חמים עד שהבצק עולה עד שפת התבנית. אופים ב-220 מעלות כ-30 דקות. מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת צינון.

מכינים את הסירופ:
בסיר קטן מרתיחים מים וסוכר תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס לגמרי ומוסיפים את קליפת הלימון והרום. יוצקים את כל הסירופ על הסברינה. מקשטים בקצפת מוקצפת בתוספת 2 כפות אבקת קרם פטייסיר. מצננים לגמרי. מקציפים את השמנת עם אבקת קרם פטייסיר והסוכר עד קבלת קצף יציב. מקשטים את הסברינה בקצפת ובקישוטי שוקולד.

פיתוח מתכון: טלי שני – ממלכת האופים

בתאבון!!

מחית לימון גרוס 250 ...

29.90 19.90

תמצית רום טבעית...

20.90

אבקת קרם פטיסייר פרו...

29.90 19.90

קישוטי תלתלי שוקולד ...

13.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

שוקולד קראה 55% 500 ...

22.90

תמצית רום...

13.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X