בתאבון!!

מלאו את הפרטים ונחזור אליכם בהקדם

סברינה שקדים ושוקולד צ'יפס

המרכיבים:
250 גרם קמח (2 כוסות)
12 גרם שמרים יבשים bakers
2 כפות סוכר
8-10 כפות חלב
3 ביצים
85 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
לימון גרוס bakers
100 גרם שוקולד מריר לובקה 53% bakers
1 כפית תמצית רום טהורה bakers
קצפת ממותקת
2 כפות מחית שקדים bakers
לסירופ הסוכר:
1 כוס מים
3/4 כוס סוכר
קליפת לימון מגוררת
11/2 כפית תמצית רום טבעית bakers
לקישוט:
2 כפות אבקת קרם פטייסיר bakers
1 מיכל קצפת להקצפה
תלתלי שוקולד bakers
או לחילופין אבקת סוכר bakers
אופן ההכנה:
מערבבים את חצי כוס מקמח עם השוקולד צ'יפס ומניחים בצד. את שארית הקמח מערבבים עם השמרים היבשים, מוסיפים סוכר, לימון גרוס ומערבבים. מוסיפים את המלח, החמאה המומסת, תמצית הרום, הביצים והחלב. מוסיפים את שוקולד הצ'יפס, ממרח שקדים ושארית הקמח. לשים לקבלת בצק אחיד ומעט רך. משמנים ומקמחים תבנית סברינה (ניתן להשתמש בתבניות סילקון בצורת סברינה להכנת מנות אישיות). יוצקים פנימה את מסת הסברינה 2/3 מגובה התבנית ומטלטלים מעט להוצאת בועות אוויר. מכסים במגבת לחה ומתפיחים כשעתיים במקום חמים עד שהבצק עולה עד שפת התבנית. אופים ב 220 מעלות כ 30 דקות. מוציאים מהתבנית ומצננים על רשת צינון.
מכינים את הסירופ:
בסיר קטן מרתיחים מים וסוכר תוך כדי בחישה עד שהסוכר נמס לגמרי ומוסיפים את קליפת הלימון והרום. יוצקים את כל הסירופ על הסברינה. מקשטים בקצפת מוקצפת בתוספת 2 כפות אבקת קרם פטייסיר. מצננים לגמרי. מקציפים את השמנת עם אבקת קרם פטייסיר והסוכר עד קבלת קצף יציב. מקשטים את הסברינה בקצפת ובקישוטי שוקולד.

בתאבון!!

שוקולד לובקה מריר 55...

28.90

תמצית רום טבעית...

20.90

מחית לימון גרוס 250 ...

21.90

שמרים יבשים 500 גרם...

18.90

קרם שקדים איכותי 500...

21.90

אבקת סוכר 1 קילו...

18.90
קנה עכשיו

אולי תאהבו גם

רוצים ללמוד לאפות כמו מקצוענים? ☺

shef לכל הסדנאות לחצו כאן לא כרגע
<
X